زن ۱۰۶ ساله افغان در سوئد ماندگار شد

کد خبر: ۷۳۶۱۸۱
| |
7990 بازدید
|
۱

درخواست پناهندگی زن 106 ساله افغان که درپی مخالفت اداره مهاجرت سوئد به حالت تعلیق درآمده و در شبکه‌های مجازی سر و صدای زیادی به راه انداخته بود، با وخامت حال جسمانی این زن برای 13 ماه تأیید شد.

 
به گزارش روزنامه ایران، «بی بی‌حال ازبکی» که برای رسیدن به سوئد، همراه فرزندان و نوه‌هایش مسیرهای صعب العبور فراوانی را پشت سرگذاشته و به این کشور اروپایی رسیده بود به تازگی از مخالفت دولت سوئد و اخراجش از این کشور مطلع شد که از شدت ناراحتی سکته مغزی کرد.
 
 
 
با گزارش این موضوع به اداره مهاجرت سوئد و درخواست تجدیدنظر خانواده زن 106 ساله، دادگاه مهاجرت 13 ماه اقامت موقت او را تأیید کرد. این اقامت امکان تمدید هم دارد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱
ممم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۵
عجب خبر مهمی!
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت