صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وضعیت یورو و دلار در بازار جهانی ارز

در روز چهارشنبه ارزش یورو به زیر ۱.۲۰ دلار رسید. علت کاهش ارزش یورو، نگرانی سرمایه گذاران از صحبت های ماریو دراگی، رئیس بانک مرکزی اروپا بوده است که نشانی از رشد بیشتر یورو در آن نبوده. این در حالی ست که دیروز قیمت یورو به بالاترین حد خود در دوسال و نیم گذشته رسیده بود.
کد خبر: ۷۲۶۰۸۱
| |
7658 بازدید
وضعیت یورو و دلار در بازار جهانی ارز
در روز چهارشنبه ارزش یورو به زیر ۱.۲۰ دلار رسید. علت کاهش ارزش یورو، نگرانی سرمایه گذاران از صحبت های ماریو دراگی، رئیس بانک مرکزی اروپا بوده است که نشانی از رشد بیشتر یورو در آن نبوده. این در حالی ست که دیروز قیمت یورو به بالاترین حد خود در دوسال و نیم گذشته رسیده بود. 

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از رویترز، یورو در روز سه شنبه به بالاترین نرخ خود در مقابل دلار در دوسال نیم گذشته رسید و هر یورو ۱.۲۰۷۰ دلار معامله شد. این در حالی ست که یورو از ابتدای سال حدود ۱۴ درصد رشد داشته است. 

اما در صحبت های دیروز رئیس بانک مرگزی نشانی از رشد بیشتر یورو نبود و این امر موجب شد تا سرمایه گذاران فکر کنند که ارزش این ارز رایج اتحادیه اروپا بیش از این افزایش نخواهد یافت. در نتیجه امروز هر یک یورو  ۱.۱۹ دلار معامله شد.

در این بین، شاخص دلار که با توجه به میانگین نرخ مبادله بین دلار آمریکا و شش ارز اصلی در سطح جهان به دست می آید، روز گذشته به کمترین حد خود در دو سال و نیم گذشته رسیده بود. دلیل این امر افزایش تنش ها میان آمریکا و کره شمالی بوده است.

روز سه شنبه کره شمالی موشكی را شلیک كرده است كه از حریم هوایی شمال ژاپن گذشته و در فاصله ی ۱،۱۸۰ کیلومتری جزایر هوکایدو ژاپن، در اقیانوس آرام فرود آمده است. دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفته است که تمام گزینه ها در جواب به این تهدید ها بر روی میز است.

اما با توجه به پرتاب موشک کره شمالی بر فراز آسمان ژاپن، دلار آمریکا در برابر ین ژاپن رشد داشته است و توانست از پایین ترین نرخ خود در چهار ماه گذشته خارج شود. روز گذشته شاخص دلار در برابر ین با رشد ۰.۸ درصدی روبرو شد و هر یک دلار آمریکا، در برابر ۱۰۸.۲۶۵ ین معامله شد. امروز نیز شاخص دلار آمریکا در برابر ین ۰.۳ درصد رشد داشته است.

ین ژاپن و فرانک سوییس ارزهایی هستند که در شرایط تنش زا، سرمایه گذاران بیشتری را به خود جلب می کنند، اما این بار خود ژاپن نیز با تهدید کره شمالی روبه رو ست. فرانک سوییس نیز دیروز به بالاترین نرخ خود در مقابل یورو در دو سال گذشته رسید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟