فوتو نیوز «تابناک»؛
به مدد متقلبان داخلی رخ داد: تولید زردچوبه از کاه و روغن سرخکردنی از شربت معده
تصاویر با شما سخن می گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوشتر؛ میخواهیم با بخش خبری «فوتونیوز»، مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند. از این پس، عصرگاه هر روز با «فوتو نیوز» تابناک، حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوششان الصاق میکنیم، تا بهتر بدانیم چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن میگذارید.
تصاویر با شما سخن می گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوشتر؛ میخواهیم با بخش خبری «فوتونیوز»، مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند.
از این پس، عصرگاه هر روز با «فوتو نیوز» تابناک، حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوششان الصاق میکنیم، تا بهتر بدانیم چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن میگذارید.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۷
انتشار یافته: ۱۱
پاسخ ها
هادی
| ۱۵:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۶
آبلیمو = آب کاه جوشانده شده + اسید
سماق = پوست انار رنده شده + رنگ
شیر = پودر ملانین + روغن پالم و وایتکس
پودر فلفل = خاک اره + رنگ و طعم افزودنی
برنج = پلاستیک
و به این ترتیب هر چیزی که خواستی تولید کنی یه ایمیل بزن ترکیبشو بهت بگم
ممنون از تابناک لطفا وقت برنامتونو بیشتر کنید
کشک=نشاسته و کشک
روغن حیوانی=روغن نباتی +روغن حیوانی
سماق=پوست لوبیا قرمز
وای به حال ملت بدبخت
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...






