میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کاهش فرار مالیاتی در سال های اخیر

کد خبر: ۶۹۷۹۹۶
| |
3466 بازدید
وزیر دادگستری با اشاره به راه اندازی نظام و سامانه الکترونیکی در سازمان مالیاتی، از کاهش فرار مالیاتی در سال های اخیر خبر داد.
 
حجت الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: اخیرا در سازمان مالیاتی ،نظام و سامانه الکترونیکی راه اندازی شده که همین اقدامات اولیه بخش بزرگی از فرار مالیاتی را کاهش داده است.
 
وی گفت: درحال حاضر بسیاری از افرادی که تا به حال مالیات نمی دادند شناسایی شده اند و از آنها مالیات می گیریم.
 
وزیر دادگستری ادامه داد: در 4 سال گذشته اخذ مالیات در کشور دو برابر شده است که همین مسئله موجب شد درآمد کشور در حوزه اخذ مالیات، بیش از درآمد نفت باشد.
 
پورمحمدی تاکید کرد: جلوگیری از فرار مالیاتی ضمن تضمین سلامت محیط اقتصادی ، اتکاء به تک محصولی بودن نفت را کاهش می دهد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت