فامیل ترامپ با ۱۸ فقره جرم، آقای سفیر شد!

سنای آمریکا، کوشنرِ نامزد ترامپ را به عنوان سفیر در فرانسه تأیید کرد.
کد خبر: ۱۳۰۶۶۰۱
|
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۳ 20 May 2025
|
940 بازدید

سنا روز دوشنبه چارلز کوشنر، پدر جارد کوشنر، داماد رئیس جمهور دونالد ترامپ و دریافت کننده عفو ریاست جمهوری پس از محکومیت به جرم دستکاری در شهادت شهود و فرار مالیاتی، را به عنوان سفیر در فرانسه تأیید کرد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ سنا با ۵۱ رأی موافق در برابر ۴۵ رأی مخالف، از کوشنر حمایت کرد. سناتور کوری بوکر، نماینده ایالت نیوجرسی، زادگاه کوشنر، تنها دموکراتی بود که به همراه دیگر جمهوری‌خواهان ترامپ به نفع این نامزدی رأی داد. سناتور لیزا مورکوفسکی از آلاسکا تنها جمهوری‌خواهی بود که با آن مخالفت کرد.

کوشنر در سال ۲۰۰۵ به ۱۸ فقره جرم فدرال، از جمله فرار مالیاتی، انتقام‌جویی علیه یک شاهد فدرال و دروغ گفتن به کمیسیون انتخابات فدرال، اعتراف کرد. او دو سال زندان، حداکثر مجازات مجاز در یک توافق اعتراف، را تحمل کرد. دادستان‌ها در آن زمان گفتند که کوشنر متوجه شده بود که برادر همسرش با تحقیقات فدرال همکاری می‌کند و یک روسپی را استخدام کرده بود تا او را به اتاق یک متل بکشاند تا با دوربین مخفی با او برخورد کند و فیلم را برای همسر برادر همسرش، خواهر کوشنر، ارسال کند.

ترامپ در سال ۲۰۲۰ کوشنر را که پسرش با ایوانکا، دختر ترامپ، ازدواج کرده است، عفو کرد.

تایید صلاحیت کوشنر تعجب‌آور نبود. جمهوری‌خواهان هم‌حزبی ترامپ اکثریت ۵۳ به ۴۷ را در سنا دارند و از زمان آغاز دوره دوم ریاست جمهوری رئیس جمهور در ۲۰ ژانویه، هر نامزد ترامپ را که برای رأی‌گیری در مجلس سنا مطرح شده است، تأیید کرده‌اند.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت