دستگیری قاضی جعلی در مازندران

کد خبر: ۶۹۳۰۳۸
| |
8162 بازدید
فردی که از سال 88 با جعل عناوین مختلف قضائی از جمله قاضی دادگستری از مردم شهرستان های مختلف مازندران کلاهبرداری می کرد، دستگیر شد.
 
به گزارش ابتکار به نقل از روابط عمومی دادگستری مازندران، این فرد که « ع . ی» نام دارد با عناوین جعلی چون بازپرس ویژه قتل ، قاضی دادگستری استان، بازپرس ویژه قوه قضائیه و پرسنل حفاظت و اطلاعات با فریب مردم از آنان کلاهبرداری کرده است.
 
بر اساس این گزارش متهم در پی استمرار فعالیت های مجرمانه و شکایت شهروندان، توسط ماموران حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران در شهرستان آمل دستگیر و با صدور قرار روانه زندان شد.
 
دادستان مرکز مازندران با استناد به شکایت های موجود در شعب مخلتف دادگستری استان، مبلغ کلاهبرداری این فرد را حدود سه میلیارد ریال برآورد کرد.
 
دادستانی مرکز مازندران از مردم استان مازندران خواست در صورت وجود شکایت در این خصوص، موارد را به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان آمل گزارش کنند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت