صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

دستگیری قاضی جعلی در مازندران

کد خبر: ۶۹۳۰۳۸
| |
8261 بازدید

فردی که از سال 88 با جعل عناوین مختلف قضائی از جمله قاضی دادگستری از مردم شهرستان های مختلف مازندران کلاهبرداری می کرد، دستگیر شد.

 
به گزارش ابتکار به نقل از روابط عمومی دادگستری مازندران، این فرد که « ع . ی» نام دارد با عناوین جعلی چون بازپرس ویژه قتل ، قاضی دادگستری استان، بازپرس ویژه قوه قضائیه و پرسنل حفاظت و اطلاعات با فریب مردم از آنان کلاهبرداری کرده است.
 
بر اساس این گزارش متهم در پی استمرار فعالیت های مجرمانه و شکایت شهروندان، توسط ماموران حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران در شهرستان آمل دستگیر و با صدور قرار روانه زندان شد.
 
دادستان مرکز مازندران با استناد به شکایت های موجود در شعب مخلتف دادگستری استان، مبلغ کلاهبرداری این فرد را حدود سه میلیارد ریال برآورد کرد.
 
دادستانی مرکز مازندران از مردم استان مازندران خواست در صورت وجود شکایت در این خصوص، موارد را به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان آمل گزارش کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...