میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مرگ شمشیرساز داعش با شمشیر ساخت خودش

کد خبر: ۶۶۶۸۰۵
| |
11874 بازدید
|
۳

منبعی محلی در استان نینوای عراق گفت یک شمشیرساز داعش با شمشیری که خود ساخته بود، در غرب موصل سر بریده شد.

به گزارش العالم، پایگاه خبری سومریه نیوز گزارش داد که این عضو داعش به اتهام خیانت، با شمشیری که خودساخته بود سربریده شد.

یک منبع محلی در استان نینوای عراق در گفت‌وگو با سومریه نیوز گفت: «داعش، ابوحمزه السوری مشهورترین شمشیر ساز خود را که برای سرکردگان داعش در موصل و الرقه شمشیر می‌ساخت، در یک محل عمومی در غرب موصل با شمشیری که اخیرا خودش ساخته بود سر برید».

این منبع که خواست نامش فاش نشود، گفت: «داعش، السوری را به دستور  دادگاه خود و به اتهام  انجام تخلفاتی که به حد "خیانت به دولت خلافت اسلامی" رسیده بود، اعدام کرد.»
 
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۵
به درک
امیرحسین
|
Italy
|
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۵
به جهنم این افراد بوی از انسانیت نبردن حتی حیوانات که حس وغریز درندگی داران بعضی مواقع از حس خود میگذرن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۵
اخر جنایت همین است
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات