صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

باید عاملان محرومیت تراکتورسازی مشخص شوند

کد خبر: ۶۶۴۷۵۴
| |
1844 بازدید

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو گفت: باید عاملان محرومیت تراکتورسازی مشخص شود.

به گزارش ایسنا، محمدحسین فرهنگی درباره محرومیت تراکتورسازی از پنجره نقل و انتقالات و سایر جرایم اظهار کرد: تا جایی که اطلاع دارم، محرومیت تراکتورسازی هنوز نهایی نشده است و راهی وجود دارد تا مقابل شدت گرفتن این بحران ایستاد. باشگاه باید خیلی سریع با بازیکنان خارجی طلبکار توافق کند تا امیدواری باقی بماند.

وی افزود: این اتفاق اثرات روحی و روانی خود را بر تیم برجای گذاشت و دیدیم که تراکتورسازی مقابل پرسپولیس، آمادگی همیشگی را نداشت.

فرهنگی خاطرنشان کرد: بررسی‌هایی  انجام دادیم و موضوع باید تا انتها پیگیری شود تا عاملان این اتفاق مشخص شوند. این تیم مردمی نباید تحت تاثیر چنین اشتباهاتی از سوی باشگاه و یا فدراسیون قرار گیرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟