صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حاشیه

واکنش تندطارمی به خبرمرگ خودش و مسلمان

من واقعاً نمی‌دانم این چه کاری است که مردم این‌قدر راحت شایعه درست می‌کنند. آیا کسانی که این شایعات را درست می‌کنند، خودشان خانواده ندارند؟ به نظر من این کارها، کار افراد بیمار است. اگر کسی به خانواده خودشان این شایعات را بگوید، خانواده آنها چه حالی پیدا می‌کند؟
کد خبر: ۶۵۹۹۳۵
| |
8477 بازدید
در آخرین تعطیلی لیگ برتر که طارمی و محسن مسلمان به شمال کشور سفر کرده بودند، شایعه نگران کننده تصادف این دو ستاره قرمزها در جاده منتشر شد و حتی در شبکه های اجتماعی پخش شد که هر دو نفر مرده اند!

به گزارش تابناک ورزشی، طارمی در واکنش به این شایعه عجیب گفت : بله، خودم هم شنیدنم و این شایعه به گوشم رسید. به‌محض شنیدن این شایعه با خانواده‌ام تماس گرفتم تا نگران نشوند و بدانند که حال ما خوب است.

واکنش تندطارمی به خبرمرگ خودش و مسلمان

من واقعاً نمی‌دانم این چه کاری است که مردم این‌قدر راحت شایعه درست می‌کنند. آیا کسانی که این شایعات را درست می‌کنند، خودشان خانواده ندارند؟ به نظر من این کارها، کار افراد بیمار است. اگر کسی به خانواده خودشان این شایعات را بگوید، خانواده آنها چه حالی پیدا می‌کند؟ بهتر است مردم یک سری چیزها را رعایت کنند و این‌قدر راحت با زندگی افراد بازی نکنند.

گلزن اول پرسپولیس درباره تأثیر استفاده از فضای مجازی بر فوتبالیست‌ها گفت: من خیلی در فضای مجازی فعال نیستم. شاید روزی یک عکس از خودم منتشر کنم و بعد از دنیای مجازی بیرون می‌آیم و کاری ندارم چه کسی چه چیزی می‌نویسد. در تیم خودمان هم با خیلی از بچه‌ها در ارتباط هستم و می‌دانم آنها هم وقت زیادی برای فضای مجازی نمی‌گذارند. فکر نمی‌کنم اگر بازیکنی هم از فضای مجازی زیاد استفاده کند، دچار مشکل شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟