میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نیشکر از برداشت تا پخت

کد خبر: ۶۵۴۱۸۱
| |
14250 بازدید
|
۳

مردی در حال حمل ساقه های نیشکر در روستای «سیف کتی» است. 


به گزارش ایرنا، نیشکر گیاهی قندی با ساقه‌های بلند و بندبند است و عمدتا در مناطق معتدل گرم رشد می کند. آب محصول پس از برداشت در دستگاه ویژه ای گرفته می شود و در دمای 300 تا 400 درجه به مدت دو ساعت می جوشانند.

این عمل تا تبخیر کامل آب نی‌ها ادامه پیدا می کند. دیگ حاوی نیشکر باید به شکل منظم هم زده شود و تفاله‌ها نیز از دیگ‌ها خارج شود. در انتها محصول به دست آمده، شکر قهوه‌ای یا سرخ نامیده می‌شود.


میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Germany
|
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۵
مرکز نیشکر ایران خوزستان است گزارشی هم از این شرکت ها تهیه نمایید لطفا
ناشناس
|
Germany
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۵
ضررش تو چیه این گیاه ؟ قهوه ایش هم مثل سفید ضرر داره ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۵
اتفاقا قهوه ایش ضرر که نداره کلی هم منفعت داره.منتها حیف که دست ما بش نمی رسه
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت