صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

امیدوارم تحول در کابینه به توقعات مردم پاسخ دهد

یک نماینده مجلس ابراز امیدواری کرد که تغییر و تحول در کابینه بتواند به بخشی از توقعات مردم پاسخ دهد.
کد خبر: ۶۳۴۰۷۷
| |
3352 بازدید

جلیل رحیمی جهان آبادی با بیان اینکه شاید بهتر بود از ابتدای آغاز به کار مجلس دهم دولت کابینه خود را ترمیم کند گفت: این مسأله هم مورد انتظار مردم و هم نمایندگان بوده و قطعا می‌توانست اثرگذاری بیشتری داشته باشد.

وی اظهار کرد: در مورد مسائلی که مطرح شده و استعفای چند نفر از وزرا باید بگویم که استعفای جنتی به عنوان یک نقطه ضعف دولت است؛ زیرا جنتی یکی از وزرای قوی وخوب دولت بوده است؛ نمی‌دانم چرا این اتفاق افتاده اما به هر حال روحانی باید به هر نحو ممکن از وجود وی در کابینه استفاده کند.

این نماینده مجلس در ادامه اظهار کرد: این تغییر و تحولات به نظر می‌رسد در برخی دیگر از اعضای کابینه نیز مانند وزارتخانه‌های صنعت، جهاد کشاورزی و یا وزارت کشور هم مطرح می‌شد که نیاز به چنین تغییر و تحولاتی داشتند.

به گزارش ایسنا؛ این نماینده مجلس اظهار کرد: اقدام کردن به این سبک آن هم زمان نزدیک به انتخابات گرچه تا حدودی معقول و منطقی نیست اما حق آقای روحانی است که به عنوان رئیس جمهور کابینه خود را ترمیم کند و ما امیدواریم این تغییر و تحول بتواند به بخشی از توقعات مردم پاسخ دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟