صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در کنکور به صورت مثبت اعمال می‌شود

کد خبر: ۵۸۹۳۶۰
| |
2470 بازدید
|
۳

نمایندگان مجلس شورای اسلامی مصوب کردند سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در مقطع متوسط برای سال ۹۵ در کنکور به صورت مثبت اعمال شود.

به گزارش ایرنا، نمایندگان مجلس در جلسه یکشنبه-26 ارديبهشت- جزئیات طرح اصلاح قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی را بررسی کردند.

نمایندگان مجلس با 143 رأی موافق، 45 رأی مخالف، 10 رأی ممتنع از مجموع 223 نماینده حاضر در جلسه علنی با ماده واحده این طرح موافقت کردند.

بر اساس این ماده واحده؛

1-بند الف ماده یک قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب دهم شهریورماه 1392 به شرح زیر اصلاح می‌شود:

الف- سابقه تحصیلی: نمرات تعداد دروس دوره متوسطه دوم و پیش‌دانشگاهی است که امتحانات آن مطابق اصول سنجش و اندازه گیری توسط وزارت آموزش و پرورش به صورت سراسری، نهایی و استاندارد مطابق مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش برگزار می‌شود.

2-بند ت ماده 3 قانون (وظایف و اختیارات شورای سنجش و پذیرش)، به شرح زیر اصلاح می‌شود:

ت- اتخاذ تصمیم در مورد میزان و نحوه تاثیر هر یک از عوامل سابقه تحصیلی (متناسب با تحت پوشش قرار گرفتن امتحانات سراسری، نهایی و استاندارد) آزمون عمومی و آزمون اختصاصی در سنجش.

تبصره- این قانون از تاریخ تصویب لازم‌الاجراست.

نمایندگان همچنین با 138 رأی موافق، 42 رأی مخالف، 11 رأی ممتنع از مجموع 234 نماینده حاضر در جلسه علنی با پیشنهاد الحاقی یکی از نمایندگان موافقت کردند.

بر اساس این پیشنهاد الحاقی، تاثیر سوابق تحصیلی برای سال 1395 به‌صورت مثبت اعمال می‌شود و در سایر موارد با بررسی کارشناسی برای سال‌های بعد اعمال خواهد شد.

دو فوریت و کلیات این طرح، هفته گذشته به تصویب نمایندگان رسیده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
حسينى
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۷
بچه هاى كنكور تبريك ! يك نفس راحت . در اينجاست كه بايد گفت " حق به حق دار مى رسد " نمايندگان متشكريم
يك محصل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۸
خدا كنه سال اينده هم همينطور باشد چون سوالات شيمى در سطح دشوارى طرح شده بود
اميرى
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۸
خدا كنه سال بعد هم اين مطلب صادق باشد .
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...