میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مناطق آزادشده رمادی عراق

نیروهای عراقی پس از آزادی مناطق «الحوز» و «ابوذیاب» در شهر الرمادی، آنها را از حضور تروریست‌ها و بمب‌های کار گذاشته شده، پاکسازی کردند.
کد خبر: ۵۶۶۵۴۴
| |
14121 بازدید

نیروهای عراقی پس از آزادی مناطق «الحوز» و «ابوذیاب» در شهر الرمادی، آنها را از حضور تروریست‌ها و بمب‌های کار گذاشته شده، پاکسازی کردند.

به گزارش فارس، نیروهای مسلح عراقی که چندی پیش مناطق «الحوز» در شمال غرب و «ابوذیاب» در غرب شهر الرمادی را آزاد کنند، کاملا از وجود داعش پاکسازی کردند.

مناطقی مانند «الورار» در غرب شهر الرمادی و منطقه ورزشگاه هنوز کاملا پاکسازی نشده‌اند و برخی مناطق به بمب‌های خنثی نشده آلوده هستند.

تصاویر زیر برخی از این مناطق را قبل از بازگشت مردم نشان می‌دهد:


میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت