ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کابینه توافقی لیبی معرفی شد

کد خبر: ۵۶۲۰۱۸
| |
3034 بازدید
شورای ریاستی لیبی امروز (سه شنبه) پس از ماه‌ها کشمکش سیاسی و درگیری مسلحانه کابینه این کشور را که یک کابینه توافقی میان گروه‌های مختلف لیبیایی است، معرفی کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه اسکای نیوز عربی، کابینه جدید که قرار است شرایط را برای برگزاری انتخابات پارلمانی آتی فراهم کند از 32 وزیر تشکیل شده است.

شورای ریاستی لیبی که خود متشکل از پنج تن از جریان‌های مختلف این کشور است امروز کابینه را معرفی کرد و قرار است امور اجرایی لیبی را از این پس کابینه توافقی به دست بگیرد.

به گفته منابع "مهدی ابراهیم البرغثی" به عنوان وزیر دفاع، "عبدالسلام الجنیدی" به عنوان وزیر دادگستری و "العارف الخوجه" به عنوان وزیر کشور در کابینه جدید تعیین شده‌اند.

همچنین "مروان اوسریویل" به عنوان وزیر خارجه و "الطاهر سرکز" به عنوان وزیر دارایی تعیین شدند.

به محض تشکیل کابینه پارلمان 10 روز فرصت دارد تا با اعضای کابینه جدید موافقت کند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟