صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بدشانسی تازه هافبک پرسپولیسی؛ مصدومیت و دوری یکماهه

کد خبر: ۵۵۳۰۸۷
| |
6207 بازدید

هر روز بر تعداد مصدومان تیم در حال احیای نفت تهران افزوده می شود. نفتی ها که در هفته های گذشته بازیکنان کلیدی خود از قبیل سیدجلال حسینی، کارلوس سانتوس، ایمان مبعلی، عباس بوعذار و ... را به دلیل آسیب دیدگی از دست داده بودند حالا باید برای مدتی طولانی قید پیام صادقیان را هم بزنند.

به گزارش تابناک ورزشی، صادقیان با آسیب دیدگی از ناحیه عضله پشت پا حداقل سه تا چهار هفته نمی تواند تیمش را در لیگ برتر همراهی کند. صادقیان که چند هفته ای بود با بازگشت به دوران اوج خود به یکی از بهترین بازیکنان نفت تبدیل شده بود حالا با مصدومیت اخیر شوک بزرگی به این تیم و علیرضا منصوریان وارد کرد تا این مربی جوان با دغدغه های بسیار زیادی برای پرکردن جای خالی ستاره های مصدومش روبرو شود.

بدشانسی تازه هافبک پرسپولیسی؛ مصدومیت و دوری یکماهه

پیش از این گفته می شد مصدومیت صادقیان از ناحیه رباط صلیبی است و او کل فصل را از دست داده که این خبر را تکذیب و اعلام شد پیام از عضله پشت پا دچار کشیدگی شده و چهار هفته نمی تواند به میدان برود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟