صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله خمپاره ای به سفارت روسیه در دمشق

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که ساختمان سفارت این کشور در دمشق هدف اقدام تروریستی شلیک خمپاره قرار گرفته است.
کد خبر: ۵۵۰۴۲۵
| |
9423 بازدید
«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که ساختمان سفارت این کشور در دمشق هدف اقدام تروریستی شلیک خمپاره قرار گرفته است.

به گزارش ایرنا، لاوروف امروز (جمعه) بدون اعلام زمان دقیق این واقعه اعلام کرد: سفارت روسیه هدف حمله تروریستی پرتاب خمپاره قرار گرفت که اقدامات لازم برای جلوگیری از تکرار آن انجام خواهد گرفت.
خبرگزاری «ریانووستی» به نقل از وی اعلام کرد که دولت روسیه اجرای تدابیر امنیتی بیشتر برای جلوگیری از تکرار وقایع مشابه را در دستور کار قرار داده است.

لاوروف همچنین از دولت سوریه برای اجرای تدابیر امنیتی و حفاظتی از سفارت روسیه قدردانی کرد.
سفارت روسیه در دمشق به علت همکاری نظامی ضد تروریستی این کشور با سوریه که در طول 60 روز گذشته 6400 هدف نابوده شده است، از اصلی ترین اهداف تروریست ها محسوب می شود و تاکنون هدف چندین حمله پرتاب خمپاره قرار گرفته است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟