صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

دفاع بودجه‌ای کاتب از وزیر راه و شهرسازی

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به نیاز اعتباری وزارت راه و شهرسازی و میزان تخصیص اعتبار به این وزارتخانه در سال جاری، گفت که مشکل عمده این وزارتخانه تخصیص اعتبار است و بدون تخصیص اعتبار مناسب نمی‌شود کار زیادی را در این وزارتخانه به پیش برد.
کد خبر: ۵۳۶۸۹۳
| |
3565 بازدید
|
۱
سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به نیاز اعتباری وزارت راه و شهرسازی و میزان تخصیص اعتبار به این وزارتخانه در سال جاری، گفت که مشکل عمده این وزارتخانه تخصیص اعتبار است و بدون تخصیص اعتبار مناسب نمی‌شود کار زیادی را در این وزارتخانه به پیش برد.

غلامرضا کاتب در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر وزارت راه برای اجرای پروژه‌های خود به 15 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد؛ این در حالی است که طی سال 94 برای این وزارتخانه شش هزار و 400 میلیارد تومان پیش‌بینی شده و تا الان کمتر از 850 میلیارد تومان یعنی کمتر از 12 درصد اعتبار مصوب به این وزارتخانه تخصیص داده شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه عمده پروژه‌های راه و شهرسازی باید در فصل بهار و تابستان انجام شود. وقتی تا الان این میزان اعتبار به این وزارتخانه داده شده، طبیعی است کارها خوب پیش نرفته و مشکل اصلی تخصیص اعتبار است.

نماینده مردم گرمسار در مجلس با اشاره به بدهی 14 هزار میلیارد تومانی وزارت راه و شهرسازی به پیمانکاران نیز گفت: این وزارتخانه سعی کرده حتی‌الامکان پروژه‌های حوزه راه و شهرسازی را متوقف نکند و با توجه به اینکه ما در شرایط سخت اقتصادی و رکود هستیم باید این واقعیت را بپذیریم که وزارت راه و شهرسازی وزارتخانه‌ گسترده‌ای است و از اهمیت خاصی برخوردار است.

کاتب یادآور شد: اقدامات این وزارتخانه، زیرساختی است و کارهای زیرساختی نیز سنگین و هزینه‌بر است و بدون تخصیص اعتبار مناسب نمی‌توان کار را به پیش برد؛ بنابراین نباید با نگاه بخشی‌نگر، نگاه ملی و کلان را کنار بگذاریم.

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه "شرایط اقتصادی کشور نیازمند رفع مشکلات در فضایی آرام و بی‌حاشیه است"، تصریح کرد: البته نمایندگان هم این موارد را مدنظر قرار داده‌اند و به استیضاح رأی منفی خواهند داد. در عین حال مشکلات موجود در وزارت راه و شهرسازی نیز شناسایی شده و به‌زودی برطرف خواهد شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
Alex
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۴
1
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...