ميراسماعيلى: از جودو متنفر شده ام
از وقتى عطاى تيم ملى را به لقايش بخشيد، خبرى از او نداشتيم. يعنى ديگر كارى در فدراسيون نداشت. آرش ميراسماعيلى زودتر از آنچه تصور مى شد در تيم ملى به مشكل برخورد. البته مشكل او فنى نبود. با رفتن سيدجليل رضوى، ميراسماعيلى هم تصميم به رفتن گرفت. هر چند كه سرانجام ما هم نفهميديم كه جودوكار اسبق تيم ملى چرا و به چه دليل رفتن را بر ماندن ترجيح داد. اينها كه گفتم همه مقدمه بود. آنچه ما را به ياد آرش انداخت نامزدى او براى حضور در كميته ورزشكاران فدراسيون جهانى بود.
به نوشته جوان؛ طبق گزارش فدراسيون جودوى كشورمان، آرش ميراسماعيلى به عنوان نماينده ايران در انتخابات اين كميته شركت خواهد كرد. فدراسيون جهانى جودو در نظر دارد تا كميته اى تشكيل دهد و در اين راستا از كشورهاى صاحبنام در اين رشته خواسته تا نماينده خود را معرفى كنند.
خبر رقابت ميراسماعيلى با ۱۱ قهرمان آسيايى ديگر ما را بر آن داشت تا هر جور شده با خودش گفت وگو كنيم و از كم و كيف قضيه خبردار شويم.
از او در خصوص تصميم فدراسيون پرسيديم اما در عين ناباورى نماينده ما در فدراسيون جهانى از اين تصميم كاملاً اظهار بى اطلاعى كرد: «باور كنيد نه من خبر داشتم و نه كسى از فدراسيون با من تماس گرفته. موضوع را يكى دو نفر از دوستانم به من اطلاع دادند.»
دارنده چهار مدال جهانى ديگر كارى به كار جودو ندارد و به گفته خودش اخبار اين رشته را هم پيگيرى نمى كند، چه برسد به مصاحبه عليه تيم ملى: «يك روز آمدم و يك روز رفتم. نمى توانم خيلى از مسائل را بازگو كنم. چرا كه جودو به آرامش نياز دارد. ديگر علاقه اى به جودو ندارم. رك بگويم، از جودو متنفر شده ام. تا به امروز هم عليه هيچ كس مصاحبه اى نكرده ام و فقط براى موفقيت بچه ها دعا میكنم.»
حرف هاى رك و پوست كنده سرمربى اسبق تيم ملى آنقدر دور از انتظار بود كه از او در خصوص حضور يا عدم حضورش در كميته ورزشكاران فدراسيون جهانى بپرسيم: «قطعاً اگر از من بخواهند براى افتخار جودو هر كارى مى كنم. اين درست است كه با فدراسيون و سايرين اختلافاتى دارم اما مى دانم كه حضورم افتخار بزرگى براى جودوى كشورمان خواهد بود. با اين حال درست نيست كه من از رسانه ها و جرايد خبردار شوم.»


