میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رژیم‌صهیونیستی و حماس مذاکره می‌کنند

حماس و رژیم صهیونیستی برای برقراری صلح با هدف بازسازی نوار غزه، مذاکره می‌کنند.
کد خبر: ۵۱۳۷۶۱
| |
4839 بازدید
حماس و رژیم صهیونیستی برای برقراری صلح با هدف بازسازی نوار غزه، مذاکره می‌کنند.

به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، «ریاض مالکی» وزیر خارجه فلسطین با رد شایعه مذاکره مخفیانه نواره غزه با رژیم اشغالگر قدس برای تشکیل دولتی مستقل، گفت غزه و رژیم صهیونیستی برای برقراری صلح با هدف بازسازی منطقه، مذاکره می‌کنند.

مالکی در نشست بین‌المللی سازمان ملل در حمایت از صلح فلسطین با رژیم صهیونیستی گفت: «مذاکره حماس با رژیم صهیونیستی به طور کامل شایعه نیست و مدارکی از ارتباط مستقیم و غیر مستقیم میان نمایندگان آنها موجود است. اما این مذاکرات در رابطه با کاهش خشونت‌ها و پایان درگیری‌های این منطقه است.»

درگیری‌های میان رژیم‌صهیونیستی و فلسطین در سال 2014 میلادی، زمانی که این رژیم برای نابودی حماس به نوار غزه حمله کرد، به اوج خود رسید. از آن زمان تا کنون درگیری‌های جزئی در نوار غزه رخ داده است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت