صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

امضاء یادداشت تفاهم بنیاد قرآن و بنیاد صبح قریب

در این نشست دکتر محسن رضایی گفت: قرآن همان نسخه ای است که می تواند دنیا را نجات دهد و بدبختیهای انسان را سر و سامان دهد.
کد خبر: ۴۹۴۶۶۸
| |
2621 بازدید
نشست هماهنگی و امضا یادداشت تفاهم  بین بنیاد فرهنگی صبح قریب و بنیاد قرآن برگزار شد .

در این نشست دکتر محسن رضایی گفت: قرآن همان نسخه ای است که می تواند دنیا را نجات دهد و بدبختیهای انسان را سر و سامان دهد.

رئیس هیئت امنای بنیاد صبح قریب افزود: کار کردن در باره قرآن یعنی تقویت رسالت پیامبران و امروز هرکس بتواند با زبان پیامبر حرف بزند موفق می شود.

وی همچنین در ادامه گفت : هیچ مغایرتی بین انسانها و قرآن وجود ندارد و کسانی که در جهت ترویج قرآن فعالیت می کنند در واقع سربازان پیامبر هستند چه برسد به این که بتوانند با ابزار هنر، حجابها را کنار بزنند.

در این نشست که با حضور اعضای بنیاد فرهنگی صبح قریب و بنیاد قرآن برگزار شد در پایان سید رضا میرزاده  مدیرعامل بنیاد فرهنگی صبح قریب و حجت الاسلام مهدی حسین زاده مدیر عامل بنیاد قرآن یادداشت تفاهم نامه را امضاء و مبادله کردند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...