واکنش کوبا به حذف نامش از ليست سياه
تصميم باراک اوباما رئيس جمهوري آمريکا به حذف نام کوبا از ليست سياه آمريکا با استقبال دولت هاوانا مواجه شد.
کد خبر: ۴۹۱۵۴۵
| | 5765 بازدید
تصميم باراک اوباما رئيس جمهوري آمريکا به حذف نام کوبا از ليست سياه آمريکا با استقبال دولت هاوانا مواجه شد.
به گزارش مهر به نقل از ديلي ميل، دولت هاوانا در روز سه شنبه از اقدام باراک اوباما رئيس جمهوري آمريکا به حذف نام کوبا از فهرست کشورهاي حامي تروريسم استقبال کرده و آن را تصميمي عادلانه خواند.
وزارت امور خارجه کوبا با صدور بيانيه اي اعلام کرد: دولت هاوانا از تصميم عادلانه رئيس جمهور آمريکا به حذف نام کوبا از ليست کشورهاي حامي تروريست استقبال کرده و تاکييد مي کند که اصولا ضرورتي براي درج نام کوبا در اين فهرست وجود نداشته است.
به گفته وزارت امور خارجه کوبا، اين کشور خود قرباني صدها مورد از حملات تروريستي بوده که تا کنون جان ۳۴۷۸ شهروند کوبايي را گرفته و به نقص عضو ۲۰۹۹ شهروند ديگر منجر شده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


