صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تضمین سود دلالان با عملکرد ضعیف شورای رقابت

کد خبر: ۴۷۷۶۹۴
| |
2412 بازدید

عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن با بیان اینکه تعدد وارد کنندگان خودرو برای جلوگیری از رشد قیمت ها ضروری است، گفت: عملکرد شورای رقابت سود دلالان بازار خودرو را تضمین کرده است.

سید محمد بیاتیان در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت درباره دلایل نابسامانی بازار خودرو در کشور گفت: قانونمند کردن واردات خودرو اقدام صحیحی است اما همراه با این کار باید تمهیدات لازم برای جلوگیری از گرانی مجدد قیمت خودرو فراهم شود.

نماینده مردم بیجار گروس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در زمینه واردات خودرو باید تدابیری اتخاذ، تا شرکت های خارجی ملزم به ارائه خدمات پس از فروش مطلوب شوند.

این نماینده مردم در مجلس نهم افزود: برای جلوگیری از رشد قیمت خودرو، باید وزارت صنعت، معدن و تجارت پیش از اعمال محدودیت در واردات خودرو، شرایطی را فراهم  می کرد تا وارد کنندگان بیشتری مجوز این کار را دریافت می کردند.

بیاتیان در زمینه نابسامانی بازار خودرو تصریح کرد: باید اجازه داد که شرایط بازار، قیمت خودرو را با توجه به میزان عرضه و تقاضا تعیین کند.

وی با انتقاد از عملکرد شورای رقابت گفت: شورای رقابت به جای آنکه زمینه کاهش و تنظیم بازار خودرو را فراهم کند به کاتالیزوری برای رشد قیمت خودرو تبدیل شده است.

بیاتیان ادامه داد: عملکرد شورای رقابت باعث شده تا زمینه تضمین سود واسطه ها و دلال ها فراهم شود به عبارتی می توان عنوان کرد شورای رقابت، در حال حاضر مانع رقابت است.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن یادآور شد: عملکرد شورای رقابت باعث شده که بازار خودرو ملتهب و نابسامان شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟