نجات ۶۰ نفر از آتش مرگبار مجتمع مسکونی در اصفهان + عکس

سخنگوی آتش‌نشانی اصفهان از نجات ۶۰ نفر و اطفای حریق مجتمع ۸ طبقه در شهرک شهید کشوری خبر داد.
کد خبر: ۱۳۷۶۳۷۴
| |
2880 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، سرآتشیار مجتبی دهقانی از وقوع حریق در یک مجتمع مسکونی هشت‌طبقه در شهرک شهید کشوری اصفهان خبر داد و گفت: ساعت ۱۴:۲۱ ظهور امروز گزارشی مبنی بر وقوع حادثه آتش‌سوزی در یک مجتمع مسکونی واقع در شهرک شهید کشوری به ستاد فرماندهی سازمان اعلام شد و ما بلافاصله نیرو‌های عملیاتی را از ۶ ایستگاه به محل حادثه اعزام کردیم.

وی افزود: خوشبختانه تیم‌های ما در کمتر از سه دقیقه خود را به ساختمان رساندند و عملیات امداد و نجات را آغاز کردند. حجم دود در طبقات بسیار زیاد بود و تعدادی از ساکنان در میان راه‌پله‌ها و واحد‌های خود گرفتار شده بودند که آتش‌نشانان ۶۰ نفر از هموطنان را از میان دود و شعله خارج کرده و به نقطه امن هدایت کردند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی اصفهان با اشاره به اینکه کانون حریق یک واحد مسکونی در طبقه هفتم بود، تصریح کرد: این مجتمع ۳۲ واحد داشت و در هر طبقه چهار واحد قرار گرفته بود. پس از مهار کامل شعله‌ها، نیرو‌ها عملیات تخلیه دود، لکه‌گیری و پاکسازی نهایی را انجام دادند و تک‌تک ۳۲ واحد ساختمان برای اطمینان از نبود افراد محبوس یا نقاط خطر پنهان، بازرسی شد. در نهایت این عملیات کمتر از دو ساعت بعد با موفقیت به پایان رسید و تمامی ساکنان در شرایط ایمن کامل قرار گرفتند.

در ادامه تصاویری از این آتش سوزی را مشاهده می‌کنید.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟