گزارشی از ديدار محسن رضايي با آيتالله صافي
دكتر محسن رضايي با آيت الله صافي گلپايگاني ديدار و گفتگو كرد.
به گزارش خبرنگار ايفنا نيوز از قم، دكتر محسن رضايي در ادامه سفر خود به قم با آيت الله صافي گلپايگاني ديدار و درباره مهم ترين مسائل كشور گفتگو كرد.
در اين ديدار كه بدون حضور خبرنگاران و با حضور جمعي از هيات همراه دكتر رضايي و مقامات دفتر اين مرجع عاليقدر برگزار شد، آيت الله صافي گلپايگاني و دكتر محسن رضايي دغدغه هاي خود را درباره موضوعات داخلي كشور و تحولات جهان اسلام به ويژه عراق با يكديگر مطرح كردند.
يك منبع آگاه به خبرنگار ايفنا نيوز گفت: در اين ديدار آيت الله صافي گلپايگاني ابراز علاقه كردند كه گزارش دقيقي از سفر اخير آيت الله هاشمي رفسنجاني و دكتر محسن رضايي به عراق و ملاقات با آيت الله سيستاني را دريافت كنند و پس از دريافت گزارش سفر عراق، به ضرورت كار تبليغي و فرهنگي در كشور به منظور تمايز عامه اهل سنت با تروريست هاي بعثي و وهابي مستقر در عراق و تاكيد بر برادري هرچه بيشتر شيعه و سني اشاره كردند.
آيت الله صافي گلپايگاني همچنين سه نقطه نظر مشخص درباره انتخابات ابراز داشتند. ايشان تاكيد كردند كه مردم بايد به دنبال انتخاب اصلح باشند و براي رايي كه مي دهند، بايد حجت داشته باشند چراكه انسان براي هر انتخابش در پيشگاه الهي مسئول و پاسخگو است.
آيت الله صافي گلپايگاني همچنين تاكيد كردند كه كانديداها بايد برنامه هاي خود را به صورت شفاف بيان كنند و مردم را سرگردان نكنند.
حضرت آيت الله صافي گلپايگاني همچنين تاكيد كردند كه مردم هشيارند و قدرت تشخيص دارند و با توجه به وظيفه دارند در قبال رايي كه مي دهند پاسخگو باشند، اميدواريم كه هر دو طرف، هم كانديداها و هم راي دهنگان،اصول را رعايت كنند و با يك انتخاب شايسته بتوانيم به انتخاب اصلح برسيم.
اين منبع آگاه همچنين گفت: دكتر محسن رضايي نيز در اين ديدار به طرح دغدغه هاي مديريتي و هويتي خود درباره دهه چهارم انقلاب پرداخت.



