صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

لغو ممنوع الخروج بودن نوه‌های مبارک

دادگاه مصر امروز سه شنبه در حکمی اولیه رأی به لغو ممنوع الخروج بودن نوه های «حسنی مبارک» رئیس جمهور مخلوع این کشور داد.
کد خبر: ۴۵۲۶۵۳
| |
5239 بازدید

دادگاه مصر امروز سه شنبه در حکمی اولیه رأی به لغو ممنوع الخروج بودن نوه های «حسنی مبارک» رئیس جمهور مخلوع این کشور داد.

به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری آناتولی، یک منبع قضایی گفت که دادگاه قضایی اداری که مختص رسیدگی به پرونده های اداری و دولتی است، امروز حکم ابطال ممنوع الخروج بودن نوه های مبارک را صادر کرد.

به گفته این منبع، وزارت دادگستری می تواند نسبت به این حکم اعتراض نماید.

علاء و جمال پسران مبارک پیش از این با ارائه شکوائیه ای علیه وزیر دادگستری خواستار لغو ممنوع الخروج بودن فرزندان خود (عمر و فریده) شدند.

انقلاب مردمی مصر در سال 2011 مبارک را وادار کرد که در روز 11 فوریه پس از 30 سال حکومت بر این کشور، از قدرت کناره گیری کند.

در حال حاضر مبارک در بیمارستان نظامی المعادی و علاء و جمال نیز در حبس بسر می برند و منتظر صدور حکم در پرونده های مربوط به قتل انقلابیون، فساد مالی و سوء استفاده از منصب هستند

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات