صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش سردار کمالی به اظهارات کی روش

معاون اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: بازیکنانی مانند پولادی جرم بزرگی انجام دادند و نباید انتظار داشت آنها با این وضعیت در تیم ملی حضور داشته باشند.
کد خبر: ۴۵۱۳۷۴
| |
16175 بازدید
|

معاون اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: بازیکنانی مانند پولادی جرم بزرگی انجام دادند و نباید انتظار داشت آنها با این وضعیت در تیم ملی حضور داشته باشند.

سردار موسی کمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، در مورد مشخص شدن تکلیف بازیکنانی که معافیت‌شان صادر شده است،‌گفت: این هفته و پس از پایان نیم‌فصل لیگ برتر فوتبال اسامی تمامی بازیکنانی که کارت معافیت‌شان مشکل داشته و باطل شده است، در اطلاعیه‌ای از سوی سازمان وظیفه عمومی اعلام می‌شود ما همانطور که قول داده بودیم پرونده 118 بازیکنی که کارت معافیت آنها بررسی شده است تکلیفش را مشخص خواهیم کرد.

وی در مورد اینکه آیا کریمیان می‌تواند در دربی 79 برای استقلال به میدان برود یا خیر،‌گفت: این بازیکن کارتش باطل شده و نمی‌تواند فردا بازی کند.

معاون اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در مورد اینکه کی‌روش گفته است پولادی را برای جام ملت‌ها می‌خواهد و آیا این بازیکن می‌تواند برای تیم ملی به میدان برود یا خیر،‌گفت: برخی بازیکنان به دلیل بی‌نظمی و تخلفی که کرده‌اند از تیم ملی حذف شدند. بازیکنانی مانند پولادی و چند نفر دیگر که اسامی‌شان اعلام شده جرمی به این بزرگی انجام دادند آنوقت کی‌روش انتظار دارد که این بازیکنان برای تیم ملی بازی کنند. به نظر من افکار عمومی هم نباید انتظار داشته باشد که این بازیکنان بخشیده شوند. این بازیکنان به قانون بی‌احترامی کرده و باید به خدمت سربازی اعزام شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۴
انتشار یافته: ۲۵
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
عوامل کارچاق کنی و فساد در هیات پزشکی تایید کننده معافیت رو کی افشا میکنین؟
پاسخ ها
میثم
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
عواملی که پول گرفتن ومعاف کردن رو اول باید مجازات کرد تا عبرت دیگران بشن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
نباید به کسانی که خود را تافته جدابافته مدانند میدان داد ختی اگر به ضرر تیم ملی تمام شود
حميد
|
United States
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
هرچند تقلب براي نرفتن به خدمت سربازي يك جرم بزرگ هست اما بهرحال پيشنهاد مي كنم براي حل اين مشكل و امكان استفاده از آنها در مسابقات، اين قبيل بازيكنان با يك جريمه سنگين بخاطر تقلب و نيز رقمي بزرگ براي خريد خدمت سربازي معاف شوند و پول دريافتي براي سربازان متاهل و فقير هزينه شود.
سیروس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
فوتبالیستها خونشون که رنگین تر از بقیه جوانهای مملکت نیست نه تنها باید برن خدمت و اضافه خدمت هم بخوردند باید تاوان مشارکت در تبانی را هم بدهند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
لطفا به قانون احترام بگذارید
مردم حاضر هستن تیم ملی به جام ملتها نره ولی بازیکنهای متخلف فوتبال مثل بقیه شهروندان قانون در موردشون اجرا بشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
باشد تا برای دیگران عبرت شود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
آفرین
محمد جوادی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
سردار کمالی جرم بزرگتر را کسانی انجام داده اند که این کارتها را صادر کرده اند و جرم خیلی خیلی بزرگتر را کسانی که از توان مدیریت نیروهای تحت امر خودبرخوردار نیستند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
ای کاش برای بی قانونی های دیگه هم انقدر سرسخت بودن!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
همون کاری باید بشه که با ی جاعل اسناد انجام میدید.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟