صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

روحانی:برنامه‌ای برای دیدار با اوباما ندارم

کد خبر: ۴۳۶۷۱۳
| |
5469 بازدید
حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک به سر می برد،گفت: برنامه ای برای دیدار با 'باراک اوباما' رییس جمهوری آمریکا ندارم.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، دکتر روحانی در جمع شماری از خبرنگاران و اصحاب رسانه همچنین گفت که روابط با عربستان سعودی درخور بهبودی است و به نظر می رسد اختلافات بین دو کشور بزرگ خاورمیانه در حال کاهش است.

وی ادامه داد: مواضع عربستان هر روز به ما نزدیک تر می شود.

وی افزود: اگر واقعا اختلاف نظرهای دو کشور رو به کاهش باشد، روابط با عربستان سعودی نزدیک تر خواهد شد.

رییس جمهوری ایران همچنین در مورد حملات هوایی آمریکا علیه مواضع داعش در سوریه گفت: هدف قراردادن مواضع ضروری در کشور سوم، باید در چارچوب مشخصی انجام شود. بدون درخواست کشوری که هدف قرار گرفته است یا بدون فرمان یا اجازه سازمان ملل، حملات هوایی مبنای حقوقی درستی ندارد.

حسن روحانی روز گذشته (دوشنبه31 شهریور/ 22 سپتامبر) برای شرکت در شصت و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد تهران را به مقصد نیویورک ترک کرد. وی عصر دیروز به وقت نیویورک وارد فرودگاه 'جان اف کندی' این شهر شد.

رییس جمهوری ایران امروز را با برنامه صبحانه کاری با شماری از اصحاب رسانه و خبرنگاران آمریکایی آغاز کرد و قرار است در ادامه با سران بر خی کشورها از جمله'شینزو آبه' نخست وزیر ژاپن دیدار و در نشست 'اقلیم ' ( آب و هوا )سازمان ملل متحد شرکت کند. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟