صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سابيا: يک روز کمتر از آلمان استراحت مي‌کنيم

کد خبر: ۴۱۴۹۳۲
| |
1810 بازدید
سرمربي تيم ملي آرژانتين عنوان کرد تيمش از صددرصد توان خود در ديدار فينال بهره خواهد برد تا بتواند به قهرماني در جام جهاني برسد.

تيم ملي آرژانتين با برتري 4 بر 2 برابر هلند در ضربات پنالتي براي چهارمين بار به فينال جام جهاني راه يافت.

آلخاندرو سابيا سرمربي آرژانتين پس از صعود تيمش به فينال گفت: از نتيجه کسب شده بسيار خوشحالم. خيلي خوشحالم که توانستيم به فينال جام جهاني راه يابيم. ما در اين جام از همان ابتدا با برنامه ظاهر شديم. سخت‌کوشي و فروتني باعث شد تا تيم ما به فينال راه پيدا کند. ما بازي به بازي بهتر شديم و توانستيم با شايستگي به فينال برسيم.

سرمربي تيم ملي آرژانتين درباره تقابل با آلمان در فينال جام جهاني گفت: يک روز کمتر از آن‌ها استراحت مي‌کنيم اما مسئله‌اي نيست. تلاش مي‌کنيم که بهترين عملکرد را برابر آلمان از خود نشان دهيم و از صددرصد توان خود در آن ديدار بهره بگيريم. مطمئن باشيد که تيمم در بازي با آلمان تمام توان خود را به کار خواهد بست تا بتواند به قهرماني در جام جهاني برسد. آلمان تيم بسيار قدرتمند و سخت‌کوشي است و توانسته با سخت‌کوشي به فينال راه يابد. بايد منتظر بمانيم و ببينيم که در فينال چه کار خواهيم کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟