میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

واکنش اتحادیه عرب به تجزیه عراق

معاون امور سیاسی اتحادیه عرب با اشاره به تصمیم رهبران کردستان عراق در برپایی همه‌پرسی جدایی طلبانه، تجزیه کردستان عراق را خلاف قانون اساسی این کشور دانست.
کد خبر: ۴۱۲۹۵۲
| |
9823 بازدید

معاون امور سیاسی اتحادیه عرب با اشاره به تصمیم رهبران کردستان عراق در برپایی همه‌پرسی جدایی طلبانه، تجزیه کردستان عراق را خلاف قانون اساسی این کشور دانست.

به گزارش فارس، معاون امور سیاسی اتحادیه عرب با اشاره به تصمیم رهبران کردستان عراق در برپایی همه‌پرسی جدایی طلبانه، تجزیه کردستان عراق را خلاف قانون اساسی این کشور دانست.

به السومریة نیوز، «فاضل جواد» معاون امور سیاسی اتحادیه عرب در گفت‌و‌گو با خبرنگاران گفت: سخنان بارزانی در مورد اجرای همه پرسی درباره جدایی کردستان از عراق، خلاف قانون اساسی عراق است و این قانون اساسی در سال ۲۰۰۵، کردستان را بخشی از عراق به حساب آورده و اجازه جداشدن را نداده، بلکه تشکیل اقلیم کردستان را تجویز کرده است.

وی در ادامه تأکید کرد: اگر قرار باشد همه پرسی در مورد جدایی منطقه‌ای انجام شود،تمامی مردم عراق هستند که باید در همه‌پرسی شرکت کنند نه فقط مردم کردستان، و اقلیم کردستان اجازه ندارد صرفا برای مردم خویش همه‌پرسی تشکیل دهد.

معاون سیاسی اتحادیه عرب ادامه داد: شرایط ساختاری منطقه از جمله همسایگی با ایران و ترکیه و همچنین شرایط حال حاضر بین المللی به کردستان عراق اجازه جدایی نمی‌دهد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت