میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
مسدود شدن دروازه‌های بخش قدیمی شهر

تدابیر شدید امنیتی در نجف اشرف

در پی هجوم تروریست‌های داعش به استان‌های صلاح الدین و نینوا، نیروهای امنیتی عراقی تدابیر شدید امنیتی در نجف اشرف اتخاذ کرده‌‌اند و دروازه‌های بخش‌های قدیمی این شهر را مسدود کرد‌ه‌اند.
کد خبر: ۴۰۷۲۴۹
| |
8111 بازدید

در پی هجوم تروریست‌های داعش به استان‌های صلاح الدین و نینوا، نیروهای امنیتی عراقی تدابیر شدید امنیتی در نجف اشرف اتخاذ کرده‌‌اند و دروازه‌های بخش‌های قدیمی این شهر را مسدود کرد‌ه‌اند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری «المصدر نیوز»، نیروهای امنیتی عراقی تدابیر شدید امنیتی در نجف اشرف اتخاذ کرده‌اند و دروازه‌های بخش قدیمی شهر که حرم امام علی (ع) و دفاتر مراجع نجف در آن واقع شده را مسدود کرده‌آند.

نیروهای امنیتی عراقی همچنین در برابر ساختمان‌های دولتی و حیاتی و بانک‌ها در سراسر استان نجف و شهرهای وابسته به آن مستقر شده‌اند.

ازهار الطریحی یکی از اعضای شورای استانداری نجف در این زمینه اعلام کرد که همکاری گسترده امنیتی و اطلاعاتی میان نیروهای امنیتی و اطلاعاتی استان برای مقابله با تروریست‌ها و حفظ مرزهای استان و کمک رسانی به شهروندانی که از استان‌های موصل و صلاح الدین خارج شده‌اند صورت می‌گیرد.

طریحی اعلام کرد که در جلسه شورای استان داری نجف اشرف طرحی امنیتی برای تأمین امنیت مرزی استان‌ با دیگر استان‌های کربلاء و الانبار ایجاد شده است.

عناصر گروه تروریستی موسوم به «دولت اسلامی عراق و شام»(داعش) پس از ناکامی‌ چند روز پیش در اشغال شهر سامرا، به شهر موصل در استان نینوا هجوم بردند و امروز موفق شدند، استانداری، فرودگاه و چند بخش مهم دیگر در نیمه شرقی این شهر را تصرف کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت