کشف 1354 قوطي مشروب در شرق تهران
رئيس کلانتري 158کيانشهر از دستگيري اوباشي خبرداد که مشروبات الکلي ميفروخت.
به گزارش ابتکار، سرگرد رضا قاسمي در تشريح جزئيات اين خبر گفت: «در راستاي اجراي تدابير فرمانده انتظامي تهران بزرگ مبني بر اجراي طرح امنيت محله محور و برخورد با فروشندگان مشروبات الکلي ماموران تخصصي اين يگان در پي وصول خبري در خصوص تهيه و توزيع مشروبات الکلي توسط فردي به هويت «بهنام» از اراذل و اوباش محدوده شرق تهران رسيدگي به موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.»
او افزود: «ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتي و بهرهگيري از منابع اطلاعاتي تمامي اقدامات متهم را رصد قرار داده و دريافتند شرور با اجاره يک دستگاه خودرو سواري ون و قرار دادن آن در مقابل منزلش واقع در کيانشهر اقدام به تهيه مشروبات الکلي ميکند و با يک دستگاه خودرو پژو پارس نقرهاي ديگر اقدام به جابجايي مشروبات و فروش مشروبات الکلي در سطح محدوده استحفاظي ميکند که در همين راستا عوامل معاونت عمليات اين يگان بامداد چهارم اردبيهشت ماه به صورت نامحسوس محل را تحت تعقيب و مراقبت قرار دادند که پس از دو ساعت کمين در محل، متهم جهت جابجايي خودروي حامل مشروبات الکلي در محل حاضر شد که سريعا نامبرده دستگير شد.»
قاسمي گفت: «در حضور متهم، ماموران در بازرسي صورت گرفته تعداد 1354 قوطي انواع مشروبات الکلي خارجي کشف و ضبط کردند و متهم به همراه اموال مکشوفه به کلانتري دلالت شد.» به گفته او، پرونده متهم حسب دستور مقام قضايي براي تحقيقات بيشتر در اختيار ماموران پايگاه ششم پليس اطلاعات و امنيت عمومي تهران بزرگ قرار گرفت و تلاش ماموران براي دستگيري ديگر مرتبطين و عاملان اين پرونده کماکان ادامه دارد.
دگرگونمان كرد اين خبر!!
فقط





