صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نگاه شما: هرمزگان فراموش نشود

بخش «نگاه شما» برای ارائه و معرفی «نگاه» مخاطبان «تابناک» به همه موضوعات است. هر مخاطب «تابناک» می‌تواند با مد نظر قرار دادن شرایط همکاری با این بخش، «نگاه» خود را ارسال کند تا در معرض دید و داوری دیگر مخاطبان قرار گیرد.
کد خبر: ۳۷۹۹۱۱
| |
10051 بازدید
|

ملیحه حمزه در مطلب ارسالی برای «نگاه شما» نوشت:

هفته گذشته با خانواده سفری تفریحی به بندرعباس داشتم که پس از طی مسافتی بسیار طولانی وقتی به شهر زیبای بندرعباس رسیدیم با استنشاق هوای تمیز و بهاری آنجا، دود و آلودگی تهران را به کلی فراموش کردیم.

جدای از سواحل زیبای خلیج همیشه نیلگون فارس و بازارهای متعدد و مردم بسیار مهربان بندرعباس و قشم نظر شما را به چند نکته مهم و ناراحت کننده جلب می کنم:

در ابتدای ورود به شهر بندرعباس باید از محل پارکینگ کامیون ها و تریلی ها عبور کرد که علاوه بر ایجاد گرد و خاک فراوان منظره بسیار زشتی به ورودی شهر داده و باید ترافیکی سنگین و چاله و دست اندازهای بسیاری را که در اثر عبور و مرور این ماشینهای سنگین ایجاد شده را تحمل کرد.اولین سوالی که در ذهن مسافر تازه وارد پیش می اید این است که اینهمه تریلی و کامیون که بخاطر وجود اسکله ها در این شهر تردد دارند چرا دارای یک جاده اختصاصی حداقل مقابل پارکینگ خود نمی باشند؟

برای رسیدن به جزیره زیبای قشم باید حدود 75 کیلومتر را از بندرعباس تا بندر پل (بندر پهل) رانندگی کنید تا با خودوری خود داخل لندی گراف یا همان یدک کش شوید وپس از پرداخت 27000 تومان عوارض در مسیر رفت و( 9000 تومان در مسیر برگشت از جزیره)، پس ازحدود 10 دقیقه به جزیره قشم برسید.این جاده از لحاظ ایمنی واقعا در سطح زیر صفر قرار دارد.نبود تابلوها و علائم هشدار دهنده ی مناسب، کمبود روشنایی، وجود پیچ های خطرناک و مرگ آور، چاله ها و دست اندازهای بسیار بزرگ از نمونه های این مشکلات است که رانندگی را برای مسافران بخصوص در شب بسیار مخاطره آمیز می کند.

در تعجبم شهری با این قدمت و به این بزرگی و زیبایی، با آن همه مسافر که بخصوص در ایام نوروز به آنجا سرازیر می شوند چرا باید از ابتدایی ترین امکانات یک جاده خوب محروم باشد.

آقایان نماینده بندرعباس، مسئولان گردشگری و صنعت  توریسم، آیا پس از اینهمه مجادله برای حفظ نام خلیج همیشه فارس و کشمکش با کشورهای حاشیه، این شهر ارزش داشتن یک جاده مناسب را ندارد؟

این خلیج برای ما همیشه فارس بوده و هست ولی شما برای حفظ آبروی فارس و فارسیان در مقابل بیگانگان چه کردید؟


* برای آشنایی با شرایط و نحوه همکاری با «نگاه شما» اینجا را کلیک کنید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲۱
بي نام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
خدا خيرتان بدهد كوچه بندرعباس همه بدون اسفالت است سطل زباله ندارد با اين همه درامد
hamid
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
بندرعباس به‌عنوان مرکز استان امروزه یکی از شهرهای بزرگ ایران می‌باشد که مرکز مهم فعالیتهای اقتصادی و تجاری می‌باشد و نقش مهمی در زمینه صادرات و واردات کشور ایفا می‌کند.تأسیسات مهم دریایی و زیربنایی کشور همچون بندر شهید رجایی، پالایشگاه نفت بندرعباس، کارخانه آلومینیوم المهدی، کارخانه آلومینیم هرمزگان، کشتی سازی خلیج فارس، صنایع فولاد و سیمان هرمزگان از این جمله می‌باشند.این استان از طریق زمین به استانهای بوشهر فارس کرمان و سیستان و بلوچستان ارتباط دارد و با راه آهن به سراسری ایران متصل است و از طریق هوا با داشتن فرودگاهای بین المللی بندرعباس، کیش، بندر لنگه و قشم به سراسر جهان متصل است .استان هرمزگان جزء پردرآمد ترین استانهای ایران می باشد این استان از نظر درآمد اولین استان کشور است ولی (متاسفانه از نظر تقسیم بودجه در رده بیست و چهارمین استان قرار دارد)
پاسخ ها
ناشناس
| United States |
۰۶:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۱
سومین استان اول بوشهر دوم خوزستان و سوم
هرمزگان
hamid
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
خلاصه وضعیت درآمد های استان هرمزگان:
مدیرکل امورمالیاتی استان گفت: در۱۰ماه امسال ۶۰۰ میلیارد تومان مالیات دراین استان وصول شده این درحالی است که ۲۳۰ میلیارد تومان مالیات قطعی مجتمع گاز پارس جنوبی هنوز پرداخت نشده است.آقای مظفری اضافه کرد: از اول سال تا الان ۷۸ درصد درآمدهای ملی و۱۱۱درصد درآمدهای استانی تحقق پیدا کرده هرچند انتظار ما بیش از این است.وی با بیان این که در ۱۰ ماه امسال ۴۴ میلیارد تومان مازاد درآمد دربخش مالیاتی داریم. منبع:استانداری هرمزگان
و در نهایت میزان نرخ بیکاری تا پاییز سال ۹۰ ۸/۹ درصد است و مجموع اعتبارات استان هرمزگان در سال (۱۳۹۰) ۲۹۱ میلیارد تومان می باشد که ۱۸۷ میلیارد تومان آن اعتبارات عمرانی و ۱۰۴ میلیارد تومان اعتبارات هزینه ای هستند و نیز شهردار بندرعباس رقم بودجه تصویبی برای سال ۱۳۹۰ این شهرداری را ۱۳۵ میلیارد تومان اعلام کرد
در پایان می خواهم نتیجه گیری نهایی رو ازین مطالب و ارائه امار بگم،البته خود شما نیز راحتی میتونید وضعیت حال استان ها رو باتوجه به میزان درآمد و رشد کنونی مقایسه کنید.هدف من از ارائه این آمار برای این بود که برای گفته ها و حرف های آخر مدرک و مستنداتی داشته باشم.
متاستفانه باید بگم این بی عدالتی و کم کاری مسئولین در استان ما چنان بیداد میکنه که ارائه این آمار به مردم استان عزیزم چیزی جز سرخوردگی براشون نداره، وقتی هر شهروند هرمزگانی به سفری در تعطیلات میره چنان با پیشرفت عمرانی استان ها و شهرهای دیگه مواجه میشه که تنها حسرت خوردن همچنین فعالیت های عمرانی در شهرش براش میمونه. در همین شهر بندرعباس بلاخره مسئولین شهرداری بعد از سالها به فکر ساختن اولین پل هوائی دارای پله برقی افتادن که واقعا باعث خندیدن هست که برای افتتاحش استاندار اومد! بعد از کلی سرو صدا اولین روگذر رو شروع کردن که اونم تابلو نمایشگر روزهای باقیماندش یه روز خاموش میشه به روز هم میدزدنش! متاستفانه توانایی کم نمایندگان شهر در مجلس و همچنین مسئولین در جلسات هیئت دولت باعث شده که استان هرمزگان با این همه صنایع بالا دستی و قدرتمند تا جا داره جوان تحصیل کرده بیکار درش وجود داشته باشه، تنها یک پالایشگاه و اسکله بندرعباس برای تمامی بیکاران هرمزگانی فکر کنم جا داشته باشه اگه مسئولین فکری برای استفاده از نیروی کار بومی کنند که تا الان اونجور که باید نکردند.به عنوان مثالی دیگر تردد مسافر از بندرعباس به قشم روزانه در حالت عادی به ۶ هراز نفر میرسه،اگر همچنین تردد مسافری برای چنین مسیر آبی در هر استان دیگری وجود داشت مطمئن باشید براحتی و سرعت پل باشکوهی زده میشد ولی مسئولین استان ما همچنان خواب هستند ، که البته رئیس جمهور محترم بلاخره این تلسم رو شکست.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
شما که یک بار اومدی داری این حرفها رو میزنی ما که یک عمره تو اینجا زندگی می کنیم چی بگیم .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
بندرعباس با این همه ثروت فقط محلی برای سکوی پرتاب و پیشرفت برخی افراد شده.
شهریار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
واقعا حرف دل همه رو زدی
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
چی بگم والا!
اون از شمال با اونهمه توریست
این از جنوب با اینهمه توریست و منابع نفت وگاز
ياس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
احسنت بر تابناك و ممنون از واقع بيني شما! تابناك جان وقتي شهردار از خود هرمزگان انتخاب نمي شود و از شهرهاي ديگر انتخاب مي شود نه تنها دلسوزي نخواهند كرد بلكه مثل تصميم اخير سعي به جداسازي اين استان مظلوم مي گيرند..
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
شهردارهای بومی هم کاری نکردند.
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
لندینگ کرافت-بارج و یدک کش
ساسان
|
-
|
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
جانا سخن از زبان ما می گویی ولی کو گوش شنوا ؟ ازاستاندار بیخیال گرفته تا فرماندار و ....
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟