روز شلوغ کوچه فدراسیون فوتبال ايران
نشست کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال در حالی عصر امروز در محل فدراسیون فوتبال برگزار شد که رئیس این کمیته به دلیل مشکلات شخصی زودتر از سایرین این نشست را ترک کرد.
به گزارش مهر، نشست عصر امروز کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال که قرار است در آن اعضا کمیته تیم های ملی مشخص و معرفی شوند، درحالی به پایان رسید که صفایی فراهانی به دلیل حضور در نشستی شخصی زودتر از سایرین محل فدراسیون را ترک کرد و بیان اخبار این نشست را به سخنگوی این کمیته سپرد.
همچنین به علت ترکیدن لوله آب که برای ساختمان مجاور فدراسیون فوتبال رخ داده بود، نیروهای انتظامی و آتش نشانی در این مکان حضور یافتند. البته به علت غیبت چندروزه صاحب این ساختمان، ماموران مجبور شدند برای جلوگیری از حوادث احتمالی نشت آب، درب این خانه مسکونی را شکسته و وارد این ساختمان شوند.
حضور خبرنگاران برای پوشش نشست اخبار کمیته انتقالی و حضور نیروهای انتظامی و آتش نشانی برای حل مشکلات ساختمان مجاور فدراسیون فوتبال، روز شلوغ و البته جالبی را برای کوچه فدراسیون فوتبال در خیابان سئول رقم زده بود.


