بازدید 48903
متن کامل گزارش تکان دهنده تحقیق و تفحص از تأمین اجتماعی، شستا و شرکت‌های تابعه:

بخشش میلیاردی پول‌های مردم به مقامات دولتی در تامین اجتماعی!

این مبالغ شامل تحویل 500 میلیون ریال کارت هدیه اختصاصی به آقای رحیمی معاون اول وقت رئیس‌جمهور، یک میلیارد ریال به آقای عباسی سرپرست وقت اقتصاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، یک میلیارد ریال به آقای شیخ‌الاسلامی معاون وقت اجتماعی رئیس‌جمهور، 500 میلیون ریال کارت هدیه به سرپرست وقت وزارتخانه تعاون و... می‌شود!
کد خبر: ۳۶۲۱۷۲
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۷ 04 December 2013
اگر گزارش قرائت شده امروز را بگذاریم کنار هشدار رئیس هیأت تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی به آن دسته افرادی که وجوه میلیاردی در اختیارشان است و پس نداده‌اند، تا حدودی آشکار خواهد شد که وجوه پرداختی به چه میزان بوده و در دست چه کسانی است!

به گزارش «تابناک»، پس از کش و قوس‌های فراوان، گزارش هیات تحقیق و تفحص مجلس از سازمان تأمین اجتماعی و شستا (شرکت سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی) در حالی در مجلس شورای اسلامی قرائت شد که هیات تحقیق و تفحص اجازه داشت گزارش را به طور کامل قرائت کند؛ نتیجه امر، گزارشی تکان دهنده بود که اسامی افراد را هم مشمول می‌شد و نشان می‌داد چه مبالغ هنگفتی به چه مقامات و مسئولانی بذل و بخشش شده و چه اتفاقات نامطلوب دیگری طی سالهای گذشته در تامین اجتماعی رقم خورده است.

در ابتدای این گزارش به درخواست تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی از سوی تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در سال 91 در خصوص تحقیق و تفحص از این سازمان اشاره شد و پس از آن، محورهای تحقیق و تفحص و همچنین مسائل و مواردی که در این گزارش مورد بررسی قرار گرفته، بیان شد و در بخشی از آن آمد: مبالغی شامل500 میلیون ریال کارت هدیه به رحیمی، یک میلیارد ریال به عباسی و شیخ‌الاسلامی، 500 میلیون ریال کارت هدیه به سرپرست وقت وزارتخانه تعاون، یکصد میلیون ریال بن فروشگاه رفاه به مدیرعامل خبرگزاری موج و یکصد میلیون ریال کارت هدیه به مدیرعامل وقت ایرنا، یکصد میلیون ریال کارت هدیه به ستاد نمازجمعه تهران و همچنین پرداخت یکصد میلیون ریال کارت هدیه به پرسنل نهاد ریاست‌جمهوری و مدیر مسئول روزنامه آرمان.


بیست هزار صفحه از پرونده تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی گم شد!

متن کامل این بیانیه که در صحن علنی قرائت شد به شرح ذیل است:

هیات تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی در روزهای اولیه بررسی به موضوعی دست یافت که تا روزهای پایانی کار خود بسیاری از اوقات اعضای هیات را درگیر خود کرده بود. تفاهم نامه‌ای بین سازمان و شرکت هلدینگ سورینت قشم به مدیرعاملی آقای بابک زنجانی منعقد گردید. مطابق این تفاهم نامه مقرر شده بود تا سقف 4 میلیارد یورو (معادل ین ژاپن) 138 شرکت متعلق به سازمان تامین اجتماعی که عمدتاً موضوع اصلی تحقیق و تفحص بوده اند، به شرکت مذکور واگذار گردد. این تفاهم نامه که به قصد واگذاری انحصاری سهام در اختیار 138 شرکت از مجموع 207 شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) شامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، فولاد خوزستان، فولاد مبارکه اصفهان، بانک صادرات، هتل های هما، پتروشیمی غدیر، پتروشیمی تبریز، شرکت ملی نفتکش، چوب و کاغذ ایران، شرکت های مختلف بیمه‌ای، (ملت، میهن، دانا، پارسیان) کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، بانک های مختلف از جمله پاسارگاد، تات، پارسیان، دی و... صنایع مس شهید باهنر و... به هلدینگ سورینت قشم بوده است، دارای اشکالات عدیده حقوقی و عدم رعایت قوانین مصرح قانونی در ابعاد مختلف می باشد.

براساس ماده 36 آیین نامه معاملاتی سازمان فروش اموال غیرمنقول با پیشنهاد مدیرعامل، تایید هیات مدیره و تصویب هیات امنا با کسب نظر کارشناس رسمی دادگستری در رشته مربوط به صورت مزایده عمومی و یا از طریق موسسه املاک و مستغلات سازمان انجام خواهد شد، با عنایت به اینکه میزان مالکیت شرکت شستا در بسیاری از شرکت های فهرست پیوست شماره 2 به میزان 100 درصد می باشد، اموال غیرمنقول محسوب می گردد و در این ارتباط مصوبه هیات امنا درخصوص واگذاری اموال مذکور اخذ نشده است. همچنین نحوه فروش شرکت های مذکور به صورت مزایده عمومی و از طریق موسسه املاک نیز نبوده است.

درخصوص مبلغ تفاهم نامه مذکور مدیریت امور بین الملل بانک مسکن مبنی بر واریز حواله ارزی دریافتی به مبلغ 442.524.454.500 ین ژاپن از first Islamic investment bank ltd مالزی درتاریخ 10/3/91 به حساب قرضه الحسنه ارزی به شماره 5/8741 سازمان تامین اجتماعی نزد اداره کل عملیات ارزی بانک مسکن در بانک مذکور واریز گردیده است، ولی پس از 10 روز مدیریت امور بین الملل بانک مسکن طی نامه شماره 6245/1/91 مورخ 13/10/91 به سازمان اعلام نمود که به دلیل اینکه بانک دریافت کننده وجه حواله ارزی در مالزی در فهرست جدید موسسات مورد تحریم آمریکا و اتحادیه اروپا قرار گرفته است، لذا وجه مورد نظر قابلیت انتقال بین المللی نداشته و ندارد.

حسب بررسی به عمل آمده وجه مذکور صرفاً امکان استرداد واریزکننده آن (شرکت سورینت قشم) را دارد و اقدام شعبه مذکور درخصوص تایید واریز وجه به حساب سازمان تامین اجتماعی از لزومات انعقاد تفاهم نامه بوده است و در صورت عدم وجود تاییدیه مذکور تفاهم نامه منعقد نمی‌گردید.

مصوبه شماره 1339 مورخ 26/9/91 هیات مدیره سازمان مقرر گردیده به استناد بند (د) تبصره یک ضوابط اجرای بودجه سازمان (پیوست شماره 7) شرکت های تحت پوشش واگذار شده از سوی دولت که به عنوان رد دیون دولت دریافت گردیده را حتی الامکان به صورت نقدی به فروش برسانند. مصوبه مذکور مغایر با بند (د) تبصره یک بودجه سازمان بوده است. زیرا برابر بند مذکور باید شرکت هایی که در بخش سرمایه گذاری های انتفاعی فاقد بازده مورد انتظار بوده و یا متناسب با سیاست های سرمایه گذاری نمی باشند، توسط هیات مدیره صندوق به فروش برسند. در صورتی که بیشتر شرکت هایی که در لیست فروش به شرکت سورینت قشم قرار گرفته اند دارای بازده و سود بالایی بوده اند به عنوان نمونه پتروشیمی آبادان که یکی از پربازده ترین شرکت ها در کشور بوده و طی سال های 88 تا 91 به ترتیب 58 درصد، 82 درصد، 54 درصد و 164 درصد بازدهی سرمایه گذاری داشته است و با شرکت پتروشیمی امیرکبیر طی سنوات 89 لغایت 91 به ترتیب 22.5 درصد، 44.5 درصد و 65 درصد بازدهی سرمایه داشته اند.

به منظور صدور چک تضمین موضوع بند 3 تعهدات سازمان در تفاهم نامه حساب سپرده شماره 440081426111 با امضای آقایان سعید مرتضوی و علی پیرداده خانی (مدیرعامل وقت و مدیرکل امور مالی) در بانک مسکن شعبه مستقل مرکزی تهران در تاریخ 21/10/91 (حدود یک ماه پس از انعقاد تفاهم نامه) افتتاح گردیده و تعداد 5 فقره چک به شماره های 591352/823 لغایت 591256/823 جمعاً به مبلغ 177809 میلیارد ریال از حساب مذکور صادر و به خریدار تحویل گردیده است. شایان ذکر است هیچگونه اطلاعاتی درخصوص ثبت عملیات حساب مذکور در دفاتر و حساب های سازمان تامین اجتماعی موجود نبوده و هیچگونه اطلاعاتی در این خصوص به این گروه ارائه نگردیده است.

به دلیل اینکه انتصاب آقای مرتضوی در سمت مدیرعاملی سازمان توسط دیوان عدالت اداری مغایر قانون تشخیص داده شده بود، ایشان در هنگام انعقاد قرارداد تفاهم نامه فاقد صلاحیت و اختیارات قانونی لازم به منظور واگذاری شرکت های مذکور بوده است.

هیات مدیره شستا فروش شرکت های مذکور را در جلسه 29/9/91 (دو روز پس از انعقاد قرارداد تفاهم نامه) مصوب نموده است و مقرر گردیده فهرست های پیشنهادی به سازمان اعلام و سپس در جلسه آتی توسط اعضا تنفیذ شود. فهرست مذکور طی بند 6 مصوبه مورخ 13/10/91 هیات مدیره به تصویب رسیده است. با توجه به مراتب فوق مدیرعامل شستا در هنگام امضای تفاهم نامه فاقد اختیارات قانونی لازم به منظور فروش شرکت های مذکور بوده است.

با توجه به پیگیری های به عمل آمده و حسب اطلاع واصله از وجود چک های تضمین نزد وزارت نفت، معاون اقتصادی و برنامه ریزی سازمان طی نامه شماره 951/1400 مورخ 1/7/92 به آقای بابک زنجانی با توجه به عدم اجرای تفاهم نامه تقاضای استرداد چک های مذکور را می نماید که آقای زنجانی در هامش نامه مذکور درخواست استرداد چهار فقره از چک‌ها را به آقای جشن ساز مدیرعامل شرکت تجارتی هنگ کنگ (وابسته به شرکت نفتیران) ارجاع می نماید. آقای جشن ساز طی نامه شماره 57-92 مورخ 3/7/92 به عنوان آقای هندی مشاور محترم وزیر نفت در امور حقوقی تقاضای استرداد چک های مذکور را نموده است. ولی تا زمان تهیه گزارش هیچیک از چک ها تحویل سازمان تامین اجتماعی نشده است.

هیات امنا سازمان در جلسه 45 مورخ 21 مرداد 1392 خود حسب پیشنهاد هیات مدیره با پرداخت پاداش به اعضای هیات مدیره، مدیران عامل، معاونین و دست اندرکاران سازمان (علی رغم رد حساب های سازمان از سوی هیات نظارت بر سازمان) از سال 1386 تا 1392 مصوب می‌نماید! اینکه مدیران سازمان در روزهای پایانی دولت دهم به فکر پرداخت بیش از 60 میلیارد ریال به کلیه مدیران دولت نهم و دهم افتاده اند جای بسی تامل جدی دارد. هر چند حسب اسناد به رویت رسیده، مدیرعامل فعلی سازمان از پرداخت آن خودداری نموده است.

تعداد 500 نفر حسب مصوبه هیات امنا (مصوبه ای از هیات مدیره مشاهده نشد) به دلیل آنچه اعلام نیاز سازمان عنوان گردید، در ایام پایانی دولت دهم فرایند استخدام را تحت نظارت وزیر وقت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آغاز نموده‌اند. آنچه در لیست اولیه استخدام شدگان جالب توجه است به کارگیری 94 نفر در استان گیلان (زادگاه وزیر وقت) 76 نفر در استان یزد (زادگاه مدیرعامل سازمان) و 26 نفر در استان مازندران است. ضمن اینکه 104 نیرو از سوی 66 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و 3 نفراز سوی آقای شیخ الاسلامی و 2 نفر از سوی آقای مشایی جهت استخدام معرفی شده بودند. هیات به دلیل آنکه افراد فوق بدون شرکت در آزمون رقابتی استخدام شده و یا خواهند شد، تنها راه ادامه همکاری با ایشان را برگزاری آزمون از کلیه جذب شدگان و تعیین سطح و صلاحیت برابر کف آخرین آزمون استخدامی می‌داند.

مقایسه هزینه‌های صورت گرفته در بازه زمانی سال های 86 تا پایان شهریور 92 حاکی از آن است که در سال 86 حدود 35.7 میلیارد ریال بابت 73 فقره ردیف کمک پرداخت شده است که عمده آن (30.1 میلیارد ریال) مربوط به کمک به کارکنان بخش بیمه‌ای و درمان سازمان و موسسات تابعه و بیمه شدگان بوده است. در لیست پرداخت ها یک میلیارد ریال به موسسه فرهنگی هنری آهنگ آتیه، 600 میلیون ریال کمک به بیمه شدگان معرفی شده از سوی نمایندگان مجلس، 190 میلیون ریال تقدیر از معاونین و اعضای هیات مدیره سازمان و 600 میلیون ریال به وزارت رفاه جهت توزیع بین نیازمندان و بیمه شدگان ثبت شده است.

در سال 91 حسب لیست هزینه کرد دریافتی از امور مالی سازمان بابت 1878 ردیف هزینه مجموعاً بیش از 61 میلیارد ریال پرداخت شده که حدود 21.8 میلیارد ریال آن از طریق بسیاری از مدیران و اعضای هیات مدیره سازمان عمدتاً به پرسنل تحت عناوین مختلف و مقدار بسیار اندکی به درمان بیمه شدگان اختصاص یافته و هزینه شده است.

در 6 ماهه اول سال 92 نیز در قالب 899 ردیف هزینه مجموعاً 27.6 میلیارد ریال پرداخت شده که حدود 10.5 میلیارد ریال از طریق بسیاری از مدیران و اعضای هیات مدیره سازمان عمدتاً به پرسنل تحت عناوین مختلف و مقدار بسیار اندکی به درمان بیمه شدگان اختصاص پیدا کرده و هزینه شده است.

درخصوص مابقی پرداخت های سال 91 و نیمه اول 92 مبالغی به شرح ذیل اعطا شده است که محل تامل و پیگیری است:
  • پانصد میلیون ریال کارت هدیه اختصاصی به آقای رحیمی معاون اول وقت رئیس جمهوری (تحویل به رئیس دفتر آقای ترابی جهت مساعدت به ایتام و هزینه درمان مراجعین با اولویت بیمه شدگان تامین اجتماعی)
  • یک میلیارد ریال به آقای عباسی سرپرست وقت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
  • یک میلیارد ریال به آقای شیخ الاسلامی معاون وقت اجتماعی رئیس جمهور
  • پانصد میلیون ریال کارت هدیه به آقای عباسی سرپرست وقت وزارتخانه
  • دویست و پنجاه میلوین ریال بن فروشگاه رفاه متولی حسینیه شهید مطری در استان یزد
  • دویست میلیون ریال به بنیاد خیریه مهربانی ها جهت کمک به خانواده های ایتام شهرری
  • یکصد میلیون ریال بن فروشگاه رفاه به آقای دکتر امینی مدیرعامل خبرگزاری موج
  • چهارصد میلیون ریال به 48 خانواده نیازمند و فاقد سرپرست استان یزد
  • آقای امیدی شهرکی، مدیرعامل ایرنا یکصد میلیون ریال کارت هدیه
  • آقای شیرمردی، ستاد نماز جمعه تهران یکصد میلیون ریال کارت هدیه
  • آقای سعیدی، مدیرمسئول روزنامه آرمان یکصد میلیون ریال کارت هدیه
  • یکصد میلیون ریال به پرسنل نهاد ریاست جهموری به صورت هدیه
در کل سال 91 مبلغ 20.912.866.000 ریال کارت هدیه خریداری و تحت عناوین مختلف توزیع شده است و این در حالی است که در 5 ماهه اول سال 92 مبلغ 17.702.000.000 ریال کارت هدیه، خرید و اعطا شده است. آنچه در شرح عناوین کارت های هدیه سال 92 مشهود است، اعطای 4.622.222.000 ریال به کسانی است که جهت امورات حقوقی از جمله پیش نویس قانون تامین اجتماعی با سازمان همکاری نموده اند که اختصاص این مبلغ بابت این موضوع جای تعجب فراوان دارد.

مبلغ یک میلیارد و سیصد و سی و پنج میلیون ریال کارت هدیه حسب اسناد ثبت شده مالی از بودجه در اختیار مدیرعامل سازمن به 37 نفر از نمایندگان مجلس (با درج کد در اسناد و بدون ذکر مشخصات) در اردیبهشت ماه سال جاری سند خورده است. هیات جهت تایید سند مربوطه اعلامی اسامی را از امور مالی سازمان درخواست و در پاسخ اعلام گردید هویت نمایندگان محترم فقط در اختیار آقای مرتضوی می‌باشد. در مذاکره حضوری با ایشان اعلام نمود به شرط عدم افشای هویت نمایندگان لیست مربوطه را تحویل رئیس هیات می‌نماید که با پاسخ هیات مبنی بر اینکه هیچ سندی در تحقیق و تفحص محرمانه نخواهد ماند مواجه شد.
  • بابت برگزاری شصتمین سالگرد سازمان تامین اجتماعی مبلغ 852.500.000 ریال اجاره سالن های مجموعه همایش های بین المللی جمهوری اسلامی ایران بابت هفت ساعت از ساعت 15 روز سه شنبه 25/4/92 لغایت ساعت 22    مبلغ 132.000.000 ریال بابت 60 دست پیراهن و کت و شلوار پرسنل حراست برگزاری جشن مذکور
  • پرداخت مبلغ 604.250.000 ریال بابت هزینه افطار و شام 2200 نفر در شب مذکور
  • مبلغ 1.500.000.000 ریال به شبکه 3 سیما بابت تهیه، تولید و پخش 50 دقیقه از مراسم بزرگداشت
  • پرداخت مبلغ 1.068.020.700 ریال بابت ضیافت افطار در هتل هما در مورخه 3/5/92
  • پرداخت مبلغ 803.000.000 ریال به 9 روزنامه بابت انعکاس مطلوب جشن مذکور و گرامیداشت هفته تامین اجتماعی
  • پرداخت مبلغ 357.750.000 ریال بابت خرید 2000 جلد کتاب تحت عنوان "دوستت دارم مادر" نوشته آقای محمدرضا فلاح تفتی که فاقد هرگونه ارتباط با حوزه تامین اجتماعی است خریداری و در مراسم افطاری و برخی برنامه های دیگر سازمان در میان حاضران توزیع شده است.
کانون انجمن صنفی کارگران در سال 90 نیز بابت برگزاری همایش آموزشی مبلغ 600 میلیون ریال و برگزاری اردو در مشهد مقدس یکصد میلیون ریال دریافت داشته است. این حجم از کمک به یک کانون در سال های اخیر بی سابقه بوده و محل مداقه است.

در تاریخ 6/5/92 حسب گزارش آقای رخشنده رو، معاون سابق اداری مالی و درخواست آقای روح بخش، معاون وقت اداری مالی و تایید مدیرعامل از محل کارانه در اختیار موافقت می شود 7330 میلیون ریال برای تقدیر از مدیران سازمان به مناسبت جشن شصتمین سالگرد و هفته تامین اجتماعی پرداخت شود که سهم هر یک از معاونین 80 میلیون ریال، مدیران کل دفتر مدیرعامل، مالی، امور مجلس و اداری هر یک 60 میلیون ریال، مدیران کل ستادی و استانی و مشاورین تمام وقت هر یک 30 میلیون ریال و معاونین مدیران هر یک 20 میلیون ریال بوده است.

در تاریخ 10/5/92 به 18 نفر از مدیران ون کارکنان سازمان بابت تولید ویژه نامه عملکرد یکساله مجموعاً مبلغ 270 میلیون ریال از محل کارانه پرداخت می شود که در میان گیرندگان آقای سید عیسی حسینی، معاون وقت امور مجلس مبلغ 40 میلیون ریال بیشترین دریافت را داشته است.

در تاریخ 12/5/92 مدیرعامل سازمان با پرداخت 1200 میلیون ریال از محل کارانه بابت تقدیر از اعضای ستاد بزرگداشت شصتمین سالگرد تامین سازمان موافقت می کند که به این ترتیب آقای علی روح بخش 60 میلیون ریال، آقای بختیار ملکی مدیرکل دفتر مدیرعامل 60 میلیون ریال، آقای رضایی مدیرکل امور اداری و آقای ضابطی مدیرکل روابط عمومی 40 میلیون ریال، آقای دکتر عیسی حسینی معاون امور مجلس و آقای پیرداده خانی مدیرکل امور مالی هر کدام 50 میلیون ریال بیشترین دریافت را داشته اند.

روزنامه خورشید وابسته به "موسسه فرهنگ آهنگ آتیه" تا شماره 500 خویش چاپ و توزیع شده است. علی رغم مراجعات و حضور مکرر نماینده هیأت تحقیق و تفحص در دفتر روزنامه مذکور و مؤسسه آهنگ آتیه مدیر مسئول وقت روزنامه ـ آقای محمدرضا تقوی فرد ـ از ارائه حتی یک برگ مستند استنکاف ورزید با وجود این اقدام مکاتبه ای با معاون اقتصادی و برنامه ریزی سازمان به عنوان مقام مافوق صورت پذیرفت و ایشان نیز دستور اکید اقدام را به آقای تقوی فرد صادر نمودند لکن نامبرده مجددا امتناع نموده و به نماینده هیأت به صراحت اعلام نمود این تحقیق و تفحص غیر قانونی بوده و آن را قبول ندارم!

طبق اظهارات شفاهی آقای تقوی فرد حدود 160 نفر از روزنامه مذکور حق الزحمه دریافت می نمودند و این در حالی است که اولا این تعداد نیرو برای روزنامه ای با رسالت مشخص اجتماعی ـ فرهنگی محل تأمل است! ثانیا هیچ لیستی حاوی مشخصات این پرسنل و میزان دریافتی آنها ارائه نشد!

بانک رفاه در پایان سال 1391 به استناد بخشنامه 91/263479 مورخ 1391/10/4 اقدام به تسعیر مانده تسهیلات ارزی اعطایی از محل وجوه صندوق ارزی به نرخ ارز مبادله ای نموده و تفاوت تسعیر آن به مبلغ 3.955 میلیارد ریال را به حساب سود و زیان سال منظور نموده است، در حالیکه تسهیلات مذکور مربوط به سنوات قبل می باشد و از این بابت تا تاریخ مورد گزارش مبلغی از آن تسویه نگردیده، بنابراین شناسایی مبلغ فوق الذکر در حساب سود و زیان بانک و دریافت آن قابل ابهام است.

میزان وجوه اختلاس شده از 10 شعبه بانک در سال 1391 به مبلغ 108 میلیارد ریال و نیز مبلغ 74 میلیارد ریال از سنوات قبل وجود داشته است که در این ارتباط وصولی های صورت گرفته تا تیرماه 1392 به ترتیب مبلغ 7 میلیارد و 28 میلیارد ریال شده است. همچنین مبلغ 614 میلیارد ریال مطالبات بانک بابت اصل و فرع 2 فقره قرارداد خرید دین اعتبارات اسنادی داخلی ـ ریالی منعقده با شرکت فولاد جام اسپادانا (سهامی خاص) در اواخر سال 1389 که از سوی مراجع ذیصلاح بعنوان بخشی از سوء استفاده مالی از سیستم بانکی توسط گروه امیرمنصور آریا شناخته شده بود، تا این تاریخ وصول نگردیده است.

جهت فروش تعداد 375 واحد تجاری واقع در شهر پرند از طریق مزایده درتیرماه 92 به قیمت پایه هر متر مربع 74/256/000 ریال آگهی منتشر شد که با عنایت به نامه مدیر کل دفتر بازرسی سازمان مبنی بر اینکه قیمت واقعی واحدهای فوق حداقل 2 برابر قیمت مزایده است و بررسی های درون سازمانی متعاقب آن، توقف حاصل شد. گزارش های میدانی این هیأت نیز در بدبینانه ترین حالت نظر دفتر بازرسی را تأیید می نماید.

با مقایسه میان منابع و مصارف بودجه سنوات مختلف سازمان تأمین اجتماعی مشخص می گردد که مجموع هزینه های اداری ـ تشکیلاتی در فاصله زمانی سال های 79 تا 86 به نسبت  3.15 برابر رشد داشته و در این میان عدد قابل ملاحظه ای که به چشم می خورد هزینه پرسنلی یعنی حقوق دستمزد و مزایا است که رشدی برابر 4.46 داشته است. این در حالی است که سایر بیمه پردازان این سازمان از رشد حقوق و دستمزدی کمتر از یک برابر برخوردار بوده‌اند (گرچه برخی از این افزایش ناشی از رشد کارکنان است، ولی تنها عامل برای رشد هزینه ها نیست.

هزینه های اداری سازمان در سال 91 نیز با افزایشی 37 درصدی نسبت به سال قبل به 5.160 میلیارد ریال رسیده است و هزینه های پرسنلی نیز با افزایش 40 درصدی نسبت به سال 90 مبلغ 24.600 میلیارد ریال در پایان سال 1391 ثبت شده است که این افزایش غیر منطقی است.

بخشی از منابع سازمان تحت عنوان وجوه در اختیار بانک ها از جمله بانک رفاه است که به علت عدم دریافت مطالبات صندوق تا کنون متحمل خسارات زیادی شده است و در این جهت بعضا اقدام مؤثری از سوی بانک صورت نپذیرفته است.

متوسط بازده سرمایه گذاری پس از کسر هزینه ها در گزارش هیأت نظارت 8/5 درصد اعلام شده که از سود کوتاه مدت یکساله بانک ها  و کوتاه مدت و روزشمار مؤسسات مالی کمتر است در حالی که هزینه تأمین مالی همین سرمایه گذاری ها بین 17/25 تا 20 درصد متغیر است.

در سال 1380 جمعا 4 نفر به عنوان مشاور مدیر عامل مشغول بوده اند که عمر متوسط خدمت آنها به 1.15 سال نمی رسد و اکثر آنها مدارک غیر مرتبط داشته اند.

این رقم در سال های بین 81 تا 84 به حدود 52 نفر در سمت های مشاور مدیر عامل، مشاور معاونت های سازمان و مدیران کل ستادی و اجرایی رسیده است. در این دوران تعداد 46 نفر شامل 13 نفر مشاور مدیر عامل و 15 نفر مدیر ستادی و 18 نفر هم مدیران استانی عزل شده و افراد دیگری جایگزین آنها شده اند.

در طول سال‌های 85 تا 88 جمعا تعداد 76 نفر در پست های مختلف منصوب شده اند که از این تعداد 8 نفربه عنوان مشاور مدیرعامل، 22 نفر مدیر ستادی و 22 نفر مدیر استانی بوده اند. در دوره 4 ساله 85 تا 88، 76 نفر در سمت های مختلف منصوب و 111 نفر از سمت خود عزل  شده اند. مشاهده می شود که عزل و نصب های غیر اصولی و غالبا سیاسی در طول سال های اخیر ضربه مهلکی به پیکره مدیریت سازمان وارد آورده که جبران آن سال های متمادی طول خواهد کشید.

در حوزه های مختلف و زیر مجموعه سازمان وضع بهتری حاکم نبوده به طور مثال می توانیم از شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی شستا نام ببریم که در فاصله سال های 88 تا 92 مجموعا 4.095 تغییر و جابجایی مدیران در شرکت ها را شاهد بوده که این به معنای متوسط ثبات مدیریت 20 ماه بوده است. این روند تأثیر مستقیم بر عملکرد شرکت های تحت پوشش و مؤسسات تابعه گذاشته است.

پیشنهادات نهایی هیأت تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی و شستا جهت بهبود وضعیت و احقاق حقوق

1- هیأت نظارت بر سازمان تأمین اجتماعی که طبق اساسنامه و قانون سازمان مصوب 1354 یک مرجع سه جانبه با 3 عضو از دولت و کارگر و کارفرما اداره می شد یکی از دقیق ترین بخش های نظارتی است که به استناد گزارش های پیوست حساب سازمان در سال 90 مردود اعلام کرده است. هر چند این هیأت یک دهه قبل از این تاریخ ضرورت وجود خود را به اثبات رسانده است. کافیست که این هیأت به شکل قبلی و مؤثر احیاء گردد و ارکان سازمان ملزم به اصلاح، پاسخگویی و توقف امور حسب گزارش های این مرجع نظارتی باشند. هیأت تحقیق و تفحص پیشنهاد می کند که گزارشات این هیأت طی سنوات 80 تا 90 به عنوان ضابط طرف توجه دستگاه قضایی قرار گرفته و برخوردهای قانونی با متخلفان که به تهی شدن سرمایه این صندوق انجامیده است، صورت پذیرد.

2- استقرار دیوان محاسبات در سازمان تأمین اجتماعی که به نظر ما با وجود تزاحمی که در اجرا در یک نهاد عمومی غیر دولتی ممکن است پیش آید، مجلس شورای اسلامی دیوان محاسبات را مکلف می سازد که مانند تمام دستگاه های اجرایی در سازمان تأمین اجتماعی مستقر شده و این استقرار تا زمان گزارش مراجعی نظیر هیأت نظارت، سازمان بازرسی کل کشور و دیگر مراجع نظارتی ادامه یابد.

3- دستگاه های نظارتی مکلف گردند که هر شش ماه یکبار به کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، هیأت نظارت و هیأت امناء سازمان برای جلوگیری از استمرار تخلفات گزارش خود را ارسال نمایند.

4- تمام کسانی که منابع سازمان را به طور غیر قانونی یا برخلاف ضوابط مالی سازمان هزینه کرده اند و در این گزارش از آنها نام برده شده است یا مراجع نظارتی از آن ها یاد کرده اند مکلف به تأدیه منابع مذکور و رسیدگی قضایی و پاسخگویی به این مرجع برای ریشه یابی علل تخلف باشند.

گزارش به قوه قضائیه ارسال می‌شود

پس از قرائت گزارش تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی، شرکت سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی (شستا) و شرکت های تابعه، نمایندگان طراح طرح موافقت خود را برای ارسال گزارش تخلفات به قوه قضائیه اعلام کردند

محمدحسن ابوترابی فرد، نایب رئیس مجلس در این باره گفت: براساس ماده 215 و 216 آیین نامه داخلی مجلس در صورتی که کمیسیون مربوطه تخلفات سازمان را احراز و درخواست تعقیب از سوی طراحان تحقیق و تفحص ارائه شود، براساس قانون گزارش تخلف باید به قوه قضائیه ارسال شده و آن قوه این گزارش را در اولویت بررسی خود قرار دهد.

برای دریافت و دیدن آخرین اخبار تابناک، از هر نقطه ای در اینترنت Toolbar اختصاصی تابناک را از لینک زیر دریافت و بر روی مرورگر خود نصب کنید:

لینک دریافت Toolbar تابناک

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۸
در انتظار بررسی: ۷۰۹
انتشار یافته: ۹۴
تعداد زیادی جوان تحصیل کرده بیکار در جامعه منتظر چند میلیون تومن پول برای تشکیل خانواده و شاد کردن دل پدر و مادرشون هستن ولی یک عده هم هستن میلیون میلیون پاداش میگیرن.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
اين از مزاياي خصوصي سازي به معناي ايراني آن است .
ali kia
| United States |
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
سرم درد گرفت.
هر دم از اين باغ بري ميرسد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
مرگ بر آمریکا
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
به به!!!
آقای هر دم از این باغ :)
مناظره میخواد بنظرم!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
دمت گرم!
حافظ
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
محاکمه ، اما چه فایده.
در پاک ترین دولت تاریخ ... !!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
خدا وکيلی چه باید کرد؟
آقا تو رو به خدا اينا رو ننويسن من براي 100هزار تومان پول آمپول همسرم موندم اينارو كه مي بينم اعصاب داغون ميشه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
این یک گوشه ش
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
پول دندون پزشکی نداشتم بدم انقد موند که کشیدمش ......
کلاهتونو بذارین بالاتر.؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
رضا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
پول بیمه رو ما میدیم رفاه آسایش ....برای سایر دوستان به ارمغان میآد چقد ما بدبختیم
هر دم از باغ بری می رسد!!!!
حالا کی پیگیری می کنه؟ و چجوری حق مردم برگردانده می شه؟
پاسخ ها
nashenas
| United States |
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
چه برگردودنی این آقایان اگه حق اجرا شود باید به دلار +سودش برگردونن چون آن زمان میشد با این پول یه آپارتمان در بعضی مناطق تهران خرید که ارزش آن الان بیش از 3برابر شده
آقا یکی نیست تو این مملکت به این قوانین متناقض سازمان تامین اجتماعی رسیدگی کند. برای مفاصا حساب قراردادها که می ری، هر قانونی که به نفع آنهاست بدون توجه به دلایل قانونی کارفرمایان و صاحبان حرف اعمال می کنند و پولهای کلانی را می گیرن. دیوان عدالت اداری رای به نفع شرکتها و کارفرمایان صادر می کند، سازمان تامین اجتماعی می گوید که دیوان نمی تواند به ما تکلیف کند که ما چه کاری باید بکنیم و چه کاری باید نکنیم.!!! جای بسی تعجب است که رای دیوانی که قطعی و لازم الاجراست، برای سازمان تامین اجتماعی کاغذ پاره ای بیش نیست.
اين پاداش هابايد برگرده از جيبش كه نداده از پول مردم بوده اين حق مردم نه پاداش آقايون اصلا واسه كدوم كارشون اينهمه پاداش!!!
آنوقت با چه مشقتي بايد يك كارگر زندگي كند ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
بالاخره این پولای هنگفت که تامین اجتماعی از مردم حقوق بگیر، میگیره باید یه جایی خرج شه دیگه.
از قشر مستضعف میگیره میده پاداش میده
به اسمش دقت کنید: "تامین اجتماعی"
وقتی هیچ نظارتی بر عملکرد سازمان ها نباشد نتیجه همین می شود ،بیشتر مردم با یارانه 45 هزار تومانی چرخ زندگی را می چرخانند بعضی ها میلیونی پاداش می گیرند تو این کشور فقط برای مردم حسرت باقی می گذارند.
تابناک عزیز در حالی که اکثر مردم برای گذران ز ندگی در حال سگ دو زدن روزانه هستند با این افشاگری ها بخدا افسردگی گرفته ایم ول کنید .
مو به سر کچل سیخ میشه....
اقا به خدا قسم من واسه ترمیم دندونام موندم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
من واسه ترمیم یخچال منزل موندم. خود یخچال نه محتویات درون یخچال نیاز به ترمیم و توسعه داره.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
چند و قتیست بهانه ای برای خندیدن نداریم از ترس ایمکه دیگران هم متوجه اوضاع دندانهای ادم نشوند دهان را بطور کامل باز نمیکنم برای حرف زدن خدایا به داد همه برس
سلام: سال 1387 پرداخت حق بیمه 40000 تومان بود در عرض یک ماه به 120000 تومن رسید.
چند روز پیش یکی از مدیران تامین اجتماعی گفته بود بدلیل سختی کار اینها پاداش گرفتن
میخواستم بدونم مگر بیل زدند مگر کارگری کردند یا خدای ناکرده آقایان تو مناطق جنوب زیر آفتاب کنار دریا و اون هموای شرجی چندین درجه کارکردند که پوستشون خراب شده
اقا بخدا من سه ماهه ازدواج کردم!
فقط 20 تومن پول پیش میخام :(
من یه کارمندم ومجردم مادرم مستمری بگیر تامین اجتماعی که باید با این مبلغ ناچیز زندگی خانواده رو بچرخونه من باید نصف بیشتر حقوقم رو بدم خانواده تا محتاج کسی نشن. برا همین قید ازدواج رو زدم
در سال 89 در حادثه ناشی از کار لگن سمت چپ خود را از دست دادم کمیسیون پزشکی استان آذربایجان شرقی10 در صد کاهش کارآئی برایم در نظر گرفت که آنهم هیچ گونه غرامتی به دنبال نداشت سه ماه بعد از اینکه استراحت پایان یافت و سر کار رفتم همانگونه که پزشک معالج پیش بینی کرده بود بیماریم تشدید یافت و آرتروز شدیدی گرفتم بطوریکه پای سمت چپم به شدت کوتاه شده و با وجود آنکه پزشک معالج اینجانب را از انجام هر گونه کاری بر حذر داشتند و تنها چاره کار را در تعویض مفصل لگن دانستند و بعد از معرفی مجدد به کمیسیون از کار افتادگی در کمال تعجب سازمان تامین اجتماعی با استناد به بند 2 ماده 73 که هیچ ارتباطی به بیماری اینجانب ندارد ( با توجه به گفته مسئولان بیماری اینجانب در قانون گنجانده نشده است ) 50 در صد کاهش کار آئی که بنا به گفته خودشان شامل حالم می شد اما با استناد به همان قانون هیچ امتیازی شامل حالم نشد در حالی که 15 سال بیمه تامین اجتماعی دارم
وضعیت باز نشسته های تامین اجتماعی را نگاه کنیدپس از سالها پرداخت حق بیمه وکار در مراکز تولیدی کشور از کمترین امکانات رفاهی در مقایسه با باز نشسته های سایر ادارات که فقط پشت میز نشین بوده اندبر خوردار نیستند .
حالا دیگه مناظره در فضای صمیمی لازم بود، لازم تر شد.
بیچاره بازنشسته های تامین اجتماعی که واسه عروسی بچه شون باید هزار در و دیوار بزنن تا 2 میلیون وام بگیرن... اونوقت این ها....
سی سال کار میکنی ؛ زحمت میکشی ؛ تلاش میکنی که این مملکت گلستان بشه به امید روزی که سالمند شدی و این مدیران برای عزیزان سالمند برنامه ریزی کنند.
پاک ترین دولت تاریخ جمهوری اسلامی بیاد جوابگو باشه
من کارمند هستم باهشتصد هزارتومان حقوق یک بچه معلول ذهنی و جسمی دارم که برای کاردرمانی آن برای یک جلسه 40دقیقه ای بایستی 30هزارتومان پرداخت کنم هرروز هم بایستی این کار را انجام دهم که درماه میشود 900000تومان بدون مخارج دیگش چندین بار به بهزیستی مراجعه کردم پس از کش وقوسهای فراوان ودوندگی تنها توانستم یک پرونده برای بایگانی بهزیستی تشکیل دهم و یک کارت معلولیت برای فرزندم بگیرم چندین بار هم مراجعه کردم هیچکس جوابگو نبود وگفتند اعتبار نداریم واگر شمایک یک ریالی دیدید ماهم دیدیم بعد تو این مملکت هر روز ازاین پاداشهای میلیونی پرداخت میکنند و تامین اجتماعی هم یک نمونه از خروار است
بخدا اصلا تعجب نکردم.
در این مورد هم رکورد زدیم
من کارمند قبل از اینکه حقوقم به حسابم واریز بشه حق بیمه و مالیات و.. کم میکنن بعد اگر چیزی تهش موند با حسابمون میریزن یک بار برای همیشه باید تامین اجتماعی از دولت خارج و به صورت ان جی او فعالیت بکنه مثل اغلب کشورهای دنیا
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
كارگر بايد مختار باشه هر بيمه اي كه بهتر است روانتخاب كند .چرا بايد مجبور باشه فقط بيمه تامين اجتماعي باشد؟ اين بيمه تامين اجتماعي شبيه خودروهاي داخليست كه به ملت تحميل ميشه
اصلا تکان دهنده نبود ...
چرا با این پول ها حق و حقوق کارمندان را نمدهند
اونوقت که رفتم سابقه 28 ماه سربازی ام که 25 ماه آن در جبهه بودم یک ریال هم بهم نداده بودید وقتی این زمان را به سنوات خدمت کارمندی ام اضافه کردم از من ندار 25 میلیون ریال گرفتند .
20 سال کارمندم تا به حال مسکن برای خانواده ام ندارم به امید روزی که بازنشسته شوم و با پولی که در این 20 سال به تامین اجتماعی داده ام بتوانم مسکنی تهیه کنم ولی ای وای که من در چه فکری بوده ام وای به حال این مملکت
من کارمند نهاد ریاست جمهوری هستم .اینکه گفته شده به پرسنل نهاد کارت هدیه داده شده لطفا صریح اعلام کنند به کدام پرسنل .اگه منظور مدیران دولت قبلی است لطفا اینو به حساب پرسنل خدوم این نهاد نگذارند.
برخی کارگران زحمت کش صبح تا شب جان می کنند ماهی 400-500 هزار حقوق می گیرند. خجالت بکشید.
پاسخ ها
ناشناس
| United States |
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
با خجالت کشیدن نمیشه اینها رو ادب کرد. باید قانون در مورد تک تک آنها اجرا بشه،
اخه تو رو خدا فقط یکی بگه یعنی چی این ارقام ؟
واقعا که! بعد چهارتا آدم بدبخت باید برای بیمه دائم بدوند!
به نظر من مشكل اصلي در نهاد ها و واحدهايي است كه وظيفه شان كنترل سلامت و درستي كار اينهاست . خودم شخصا چندين بار مدارك تخلف يكي از همين مديران را در سالهاي گذشته در شهرستان بصورت مكتوب و مستند به مركز ارسال كردم ولي هيچ ترتيب اثر داده نشد كه هيچ و به خودم توپ و تشر هم زدند.
این مطالب را که آدم می خونه می خواد سرش رو به گیوتین بسپاره.
پاسخ ها
بهلول
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
تازه اين كه بخشي از ماجرا است .
خواجه در ابریشم و مادر گلیم:
عاقبت ای دل همه یکسر گلیم:
پول بیمه ماه به ماه از حقوق مردم کم میشه اما بیمارستانها بدلیل طلب از تامین اجتماعی ورشکسته شدند . پدر بیچاره مستمری بگیر من هم که با این 500 - 600 تومن در ماه نمی دونه چه بکنه .
به نظر من دکتر روحانی باید شخصا به این پرونده نظارت کنند
پاسخ ها
ناشناس
| Belgium |
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
دقیقا، اما باید دستگاه قضایی یک تکانی به خودش بده، جناب آقای آملی لاریجانی لطفا برای احقاق حقوق مردم وارد شوید.
متاسفم چیزی نمیشه گفت مدیونی داره اگه غیبت کنی
از تابناک برای درج این گزارش ممنون هستیم .
هیییییییییی بابا . این خبرها که دیگه عادی شده . من که دیگه عادت کردم
به منم كارت هديه دادن ولى پنجاه هزار تومان پول داشت،خوش بحالشون ، ميشه منم يه روز معاون يا ريىس جايى باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه نميخوام ما به حق خودمون قانع هستيم
اگر این موارد درست باشد باید دستگاه قضایی با اقتدار کامل وارد شده و حق قشر مظلوم و ضعیف کارگران و دیگر اقشاری که با حق بیمه های ایشان چنین بی پروا برخورد شده را از حلقوم متعدیان باز ستاند .
چند سطر ناقابل جواب این ها را بده. مناظره پیش کش .
بعد مردم بیچاره یک بیمارستان درست درمون که زیر نظر تامین اجتماعی باشه پیدا نمی کنن!
با تشکر از اعلام مشخص اسامی، بالاخره بعد از 9 سال
من هم کارمند هستم یک جایی به عنوان کارمند مقام آوردم یه کارت هدیه دادند اما می دونید چقدر پول توش بود












20 هزار تومان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تامین اجتماعی زیر بار مرخصی 9 ماهه زایمان نمیره و میگه مشکل بودجه داره!!!!!
ما داریم در به در دنبال کار و یه حقوق ناچیز می دویم اون وقت این ها چه پول هایی گرفتن و چه خرج هایی کردن
از همه جالبتر اینه که برای عینک طبی هنوز 11 هزار تومن پرداخت میکنن هرچی هم میگی خجالت داره عینک ما خریدیم حداقل 100هزار تا 150هزار تومن ولی کو گوش شنوا تازه قانون دراوردن برو اول بانک رفاه حساب باز کن تا 11 تومن بهت بدیم!!!!!!!!!!!
سلام
خواهشمند است انعکاس دهید
بنده یک قراداد با یکی از شرکتهای برق منعقد کرده ام که قسمتی لوازم مصرفی و بخشی هم به عنوان دستمزد مشخص شده است. سازمان بسیار محترم تامین اجتماعی میفرمایند بیمه شامل لوازم هم میشود و مانده ام چرا؟؟؟؟
چه بذل و بخشش می کنند پول ما کارگرارو
تو خیلی از اداره جات از این بریزو بپاش ها میشه اگه دولت جلوی این کارارو بگیره مثل این همایش ها که در مناسبت های مختلف که حداقل 300-400 میلیون خرج داره وغیر از مانور تبلغاتی دستاورد دیگه ای نداره- فقر از مملکت ریشه کن میشه -
بنده یادمه که چند ماه قبل مسئولین تامین اجتماعی داشتن اعلام ورشکستگی میکردن که دخل وخرجمون نمیخونه .صندوق خالیه .سن بازنشستگی باید 35 سال باشه تا پول بیشتربه صندوق واریزبشه اگه پول نداشتن چطوری اینهمه ازکیسه خلیفه بخشیدن؟
سوء مدیریت کلان در تامین اجتماعی در گیرودار مشکلات کشور یک فاجعه برای طبقه بی بضاعت است. این واقعاٌ غم انگیز است که سازمانی که داعیه حمایت از حقوق بگیران بازنشسته و مستمند خود داشته باشد، چنین پاداشهای گزافی بذل و بخشش کند. ما درد دل و شکایت خود را به کی بگیم!
خیلی ها در این دنیای امروز زندگی میکنند که بیماریند که پول ندارن ببرن درمانش کنند و با فقر زندگی میکنند و آقایان میلیون میلیون پاداش از بیت المال به عناوین مختلف بین خودشان تقسیم میکنند .
120میلیون خرج بیمارستان کردم همین تامین اجتماعی 748هزار تومان داد
چرا هیچکسی توی نظرات این رو اعلام نکرده که حقوق 40 هزار بازنشسته رو تامین اجتماعی کم کرده نمیده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بد بختا دارن میزنن توی سرشون واسه گرفتن حقشون . برید توی سایت کانون بنیاد ببینید این بیچاره ها چه نظراتی دارن. خدایا به داد برس دیگه. !
پس پولهایی که هر ماه از حقوقمون کم میشه اینجوری خرج میشه.
شاید باید بیمه ی خودم رو عوض کنم !
من کار می کنم و زحمت می کشم و از حقوقم یه چیزی کسر میشه ؛ بعد این پول من رو به جای اینکه بدهند برای زمان پیری و درمان من ، میشه چه میدونم
پاسخ ها
بهلول
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
بيخيال .بخواي عوض كني كلي از سابقه بيمه ات ميپره يا بايد كلي مابه التفاوت بدي . مگه اينكه تازه بيمه شده باشي.
از تحقيق و تفحص كنندگان انتظار پيگيري تا حصول نتيجه قطعي و اعلام به مردم بزرگوار را دارد
بیچاره گارگران زحمتکش ومظلوم ایران که ثمره دسترنجشان رابه صندوق تامین اجتماعی سپرده اندو با این تورم و وضعیت بد معیشتی سالهاست که شرمنده روی زن وبچه هستند وباسیلی صورتشان را سرخ نگه داشته اند بعد یک عده .....
تابناک ،لطفاَ این موضوع را تا حصول نتیجه پیگیری کنید.من نمی دونم حق الناس دیگه چیه؟تو را به خدا نگذارید حق کارگران زحمت کش ضایع بشه.
واقعا این پولا که الان تامین اجتماعی نمیدونه باهاشون چیکار کنه و نتیجه زحمات جوانهاست که حق بیمه میدن و باید سرمایه گزاری بشن بعدا که جوان نسل آینده کمترن بتونن حقوق بازنشسته ها رو بدن
با سلام خواهشا سختگیری های غیر منطقی سازمان بازنشتگی را بررسی نمایید
به خدا بعضی وقتا واسه اینکه پول بیمه رو پرداخت کنم باید کلی حساب و کتاب کنم که 150000 تومان اضافه بیاد بیشتر وقتا از دوستام قرضش میگیرم.اونوقت ببین آقایون چه راحت بذل و بخشش میکنن؟متأسفم که هیچ نظارتی نیست
دفتر چه بیمه تامین اجتماعی پسرم برگه هاش تموم شد. البته هیچ کدوم کنده نشده بود ولی پر شده بود.
خدا وکیلی این حق که از کارگر جماعت این همه پول بگیرن اونوقت میری داروخونه میگه این دارو آزاده دفترچه تامین اجتماعی رو بزار برای بازنشستگیت. منی که الان به پول دارو نیازمندم فردای بازنشستگی رو میخوام چیکار کنم. بعد اونوقت میلیون میلیون پول میدن به مسئولان
همین تامین اجتماعی با این بذل وبخشش از پول بدبختان کارگر وکشاورز حاضر نیست خانم فرش بافی که آرتروزمهره های گردن ودیسک کمرآرتروزمفاصل ران ومشکلات عدیده دیگرمانند افسردگی ومیگرن داردبازنشسته کند وآن خانم باید ماهانه حق بیمه بپردازداما اینا اینطور
اونوقت میشینن پایه حقوق 480 رو تصویب می کنن
با سلام پسرم یکسال و نیم است عقد کرده نتوانسته ام مبلغی جور کنم و عروسی او را بر گزار کنم مانده ام جه کنم فقط شکر خدا می کنم
از گوشت سگ حرامترشون باشه...
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار