میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

افشاگری تکان‌دهنده موساد از جانشین نتانیاهو

رئیس سابق سرویس جاسوسی موساد به موضوع جانشینی نخست وزیر رژیم صهیونیستی اشاره کرد.
کد خبر: ۱۳۳۶۸۵۹
| |
4371 بازدید
افشاگری تکان‌دهنده موساد از جانشین نتانیاهو

یوسی کوهن رئیس سابق سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی موسوم به موساد در افتتاحیه یک موزه در نیویورک مدعی شد که در زمانی که رئیس این سرویس بوده نتانیاهو به وی گفته او جانشینش خواهد بود.

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ کوهن اضافه کرد: من پیش نتانیاهو رفتم و از او سؤال کردم که آیا حرف‌هایش جدی بود و او گفت بله. این اتفاق در سال ۲۰۱۸ یا ۲۰۱۹ رخ داد. همسرم در آن زمان گفت که نه ما وارد این عرصه نمی‌شویم اما من معتقدم که همه چیز بعد از عملیات هفت اکتبر (طوفان الاقصی) به صورت ریشه‌ای تغییر کرد و ما به سران جدید نیاز داریم. بنابراین نمی‌توان این احتمال را بعید دانست.

وی به امضای توافق آتش بس با حماس اشاره کرد و گفت که این توافق بهای آزادی اسرای صهیونیست بود.

کوهن در خصوص قطر نیز گفت که تل آویو باید در خصوص قطع تمام روابط با این کشور بعد از بازگشت اسرای صهیونیست تصمیم بگیرد چرا که روابط واقعی با قطر ندارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات