صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

انصاري فرد:كريمي را به كميته انضباطي احضار كرده‌ايم

کد خبر: ۳۴۹۵۵
| |
1288 بازدید

مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: درباره وضعيت كادر فني تصميم اساسي خواهيم گرفت.

عباس انصاري فرد در گفت و گو با خبرنگار ايسنا اظهار كرد: به هيچ عنوان انتظار چنين بازي ضعيفي را از پرسپوليس نداشتم، آماده شده بوديم تا پرسپوليس با گلهاي زيادي حريف خود را شكست دهد اما نه به هيچ عنوان از نحوه بازي راضي هستم و نه از نتيجه‌اي كه بدست آمد.

انصاري فرد تصريح كرد: بي‌ترديد درباره وضعيت كادر فني تصميمي اساسي واصولي خواهيم گرفت. در هر صورت مديريت بايد پاسخگوي اين وضعيت پرسپوليس باشد و به همين دليل ما در سريع‌ترين زمان تصميم‌گيري خواهيم كرد.

وي درباره موضع‌گيري هواداران عليه كادر فني و همچنين دو دستگي در ميان آنها در حمايت از باشگاه نيز گفت: اين يك مشكل بسيار بزرگ است و بي‌ترديد بايد براي آن چاره‌انديشي كنيم.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس همچنين درباره بازيكناني كه درباره تيم فوتبال پرسپوليس دست به انتقاد بزنند و يا عليه مسائل كلان باشگاه صحبت كنند، گفت: بازيكن تنها بايد بازي خود را انجام دهد و وارد مسائلي كه به او ارتباط ندارد نشود. ما به هيچ عنوان اجازه نمي‌دهيم كه اين رفتار در باشگاه پرسپوليس ادامه پيدا كند و هر بازيكني كه صحبتي عليه باشگاه انجام دهد از حضور در تمرينات منع خواهد شد.

وي درباره علي كريمي نيز گفت: علي كريمي را به كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس احضار كرديم و او عنوان كرده است كه صحبت‌هايي كه از قول او در روزنامه‌ها مطرح شده است را انجام نداده است، در هر صورت بايد اين موضوع را روشن كنيم و سپس در مورد كريمي تصميم‌گيري كنيم اما هر بازيكني در هر سطحي كه باشد بايد اخلاق حرفه‌اي را رعايت كند و وارد مسائلي كه در حيطه او نيست نشود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار