بازگشت بيمه خدمات درمانی به وزارت بهداشت
کد خبر: ۳۴۱۱۱۶
| | 2907 بازدید
دبير اول كميسيون بهداشت و درمان مجلس از ارائه طرح بازگشت بيمه خدمات درمانی به وزارت بهداشت در مجلس، در آينده نزديك خبر داد.
به گزارش مهر، دكتر رسول خضری در جلسه هيئت رئيسه دانشگاه علوم پزشكي اروميه كه با حضور وزير بهداشت برگزار شد، گفت: متأسفانه نبود صندوق بيمههاي درماني در وزارت بهداشت و عدم مديريت اين وزارتخانه و هزينههاي درماني موجب ايجاد مشكلات عديده براي اين وزارتخانه و دانشگاههاي علوم پزشكي كشور شده است كه قصد داريم با ارائه اين طرح بخشي از اين مشكلات را مرتفع كنيم.
وي افزود: صندوق بيمه خدمات درماني پس از تشكيل وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي توسط مجلس از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به آن وزارتخانه منتقل شد كه توسط اين طرح مجددآ به وزارت بهداشت برميگردد.
خضري ادامه داد: از آنجا كه تصويب اين طرح مخالف مصوبات برنامه پنجم توسعه كشور است نيازمند رأي دادن دو سوم نمايندگان حاضر در صحن علني مجلس است كه خوشبختانه وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي با كليات اين طرح موافقت كرده است و اميدواريم در صحن علني مجلس مطرح شده و رأي لازم را بياورد.
وي، سفر وزير بهداشت به استان آذربایجان غربی را به عنوان اولين سفر كاري دکتر هاشمی مثبت ارزيابي كرد و گفت: راهاندازي بيمارستان 450 تختخوابي شهيدبهشتي اروميه كه 20 درصد پيشرفت فيزيكي داشته و بزرگترين مجتمع بيمارستاني شمال غرب كشور خواهد بود، يكي از مطالبات جدي مردم استان از وزير و دولت تدبير و اميد است
گزارش خطا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...



