صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تابوت اتحاديه عرب به دريا انداخته شد

آنها همچنين خواستار بازگشايي مرزها به روي مردم و عزيمت به غزه و جهاد و مبارزه عليه رژيم صهيونيستي شدند.
کد خبر: ۳۲۷۰۶
| |
5787 بازدید

مردم ليبي در اعتراض به عجز و ناتواني دولت‌هاي عربي در اتخاذ موضعي واحد و قاطعانه درقبال تجاوزگري ارتش رژيم صهيونيستي تابوت اتحاديه عرب را به دريا انداختند.

به گزارش فارس به نقل از شبكه تلويزيوني "الجزيره" قطر، صدها نفر از مردم ليبي با برپايي تظاهرات در شهر "طرابلس" پايتخت اين كشور تجاوزگري وحشيانه ارتش رژيم صهيونيستي و سكوت درقبال جنايات اين رژيم عليه مردم مظلوم نوار غزه را محكوم كردند.
تظاهركنندگان پرچم‌هاي فلسطين و پلاكاردهايي در حمايت و همبستگي با مردم فلسطين در دست داشتند و ناتواني اتحاديه عرب در قبال اوضاع كنوني نوار غزه را محكوم كردند.
شركت كنندگان در اين تظاهرات تابوت نماديني را با خود حمل مي‌كردند كه روي آن پارچه سياهي كشيده شده و عبارت "اتحاديه عرب" نوشته شده‌بود.
تظاهركنندگان در اعتراض به ناتواني اتحاديه عرب درقبال اوضاع كنوني نوار غزه اين تابوت نمادين را به دريا انداخته و مرگ اين اتحاديه را اعلام كردند.
تعدادي از شركت كنندگان در تظاهرات درگفت‌وگو با خبرنگار الجزيره تاكيد كردند كه تابوت اتحاديه عرب لياقت خاكسپاري در سرزمين‌هاي عربي را ندارد و بايد در دريا دفن شود.
آنها همچنين خواستار بازگشايي مرزها به روي مردم و عزيمت به غزه و جهاد و مبارزه عليه رژيم صهيونيستي شدند.

ارتش رژيم صهيونيستي از 18 روز پيش حمله و تجاوزگري خود را به نوار غزه آغاز كرد كه تاكنون در نتيجه اين حملات بيش از 919 فلسطيني شهيد و چهار هزار و 263 نفر ديگر زخمي شده‌اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟