صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فتح‌الله‌زاده و عباسي مشکل شخصي ندارند

کد خبر: ۳۲۰۴۳۷
| |
1848 بازدید
باشگاه استقلال به صحبت‌هايي که اخيرا درباره عباسي و فتح‌الله‌زاده پيش آمده واکنش نشان داد.

مدير روابط عمومي باشگاه استقلال اظهار کرد: اين روزها صحبت‌هايي انجام شده که برخي آن را به اختلاف فتح‌الله‌زاده با عباسي مرتبط کرده‌اند و اينطور وانمود کرده‌اند که اين اختلافات شخصي و فراتر از مسائل کاري است.

به نقل از ايسنا، وي افزود: با اين حال به هيچ وجه اينطور نيست. دکتر عباسي هميشه بزرگترين حامي دکتر فتح‌الله‌زاده در استقلال بوده است و اگر صحبتي هم بين طرفين وجود داشته است، مربوط به مباحث کاري بوده است.

سررشته‌داري گفت: فتح‌الله‌زاده قبلا هم از استقلال جدا شده اما هميشه به مديران بعدي کمک کرده است. ان‌شاءالله مسائل کاري با درايت دکتر عباسي حل مي شود و جريان‌هايي که موضوع اختلاف را به وجود آورده‌اند راه به جايي نمي‌برند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟