صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چند درصد مردم مخالف خرید پسته هستند؟

کد خبر: ۳۰۶۶۵۲
| |
17120 بازدید
اکثر شرکت کنندگان در نظرسنجی برنامه شب گذشته پایش، با تحریم خرید و مصرف پسته در نوروز92 موافقت کردند .

به گزارش ایسنا، سوال نظرسنجی این هفته پایش سوءاستفاده محتکرین از نیاز مردم به خرید پسته در شب عید اختصاص داشت و از بینندگان سیما پرسید: با توجه به احتکار پسته در هفته های اخیر، آیا موافقید نوروز امسال را بدون خرید و مصرف پسته جشن بگیریم؟ 1.بلی 2.خیر

در این نظر سنجی بیش از یک میلیون نفر شرکت کردند که 87 درصد آنها به گزینه یک یعنی موافقت با تحریم خرید پسته رای دادند و 13درصد هم با تحریم خرید پسته در نوروز92 مخالفت کردند.

در این برنامه، وزیر ارتباطات، قصاعی، کارآفرین نمونه ملی و پدر چینی ایران، علی بیگی و آهنیها، نمایندگان کارگران و کارفرمایان در شورای عالی کار نیز خرید پسته را تحریم کردند.

کارشناسان این برنامه هدف از این نظرسنجی را رعایت حال خانواده هایی که نمی توانند پسته بخرند، تنبیه موثر محتکرین پسته و زمینه سازی برای ادامه صادرات پسته برای کشور اعلام کردند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟