بازدید 104330

تصاویر: تهیه شیره انگور به روش سنتی

بجنورد ـ خبرگزاری مهر: تهیه سنتی و محلی شیره انگور از جمله محصولات استان خراسان شمالی از باغات انگور است.
کد خبر: ۲۷۴۴۸۲
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۷ 24 September 2012
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶۵
انتشار یافته: ۱۳۲
دستت درد نکنه پدر پیر و زحمتکش
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
زحمت و رنج روزگار این بزرگوار رو سالخورده تر از اون چیزی که هست نشون میده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
حالمون بهم خورد از این همه کثافت کاری ...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
یه نفراز اونایی که منفی داده علتش بگه !
خواهشاً
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۳
سلام لطفا به روش تهیه توجه کنید ( لازم نیست حتما با چکمه این کار انجام بشه) حالا تو شرایط و امکانات اونها از چکمه هایی که مخصوص این کار گذاشتن استفاده شده و بعد جوشیده میشه) درگیر حاشیه نشیم مهم خواص بی نظیر شیره انگور هست و
خدا قوت پدر جان
ماشاالله به بهداشت!!!

خوشمان آمد!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
شما خیلی پاستوریزه هستید!!! این بابا با این سن سال ببین ماشاالله چه سر حال!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
یه سر به کارخونه های مواد غذایی بزن بعد این حرف رو بزن. به نظر من این یکی از تمیزترین و مقوی ترین غذاهاست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
آقای پاستور! ایرانیان با همین بهداشت هزاران سال زندگی کردند و هیچی نشد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
بله ماشاءالله به این همه ذوق و شادابی و این چکمه های بسیار تمیز!!!

معدن میکروب بود اون شیره ی انگور

برای اون کسی که این شیره رو میل کرده از خداوند طلب آمرزش میکنم.خدایش بیامرزد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
سالهای سال ازاین شیره های غیربهداشتی درروستایمان خوردیم بیمارنشدیم حالادرشهربااین همه بهداشت همش بیماریم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
بابا این کثافت کاریا چیه اه اه اه اه ..........
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
ناشناس بی تربیت!
چه ربطی داره جرف شما؟
حق با علی آقا است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
حتما بهداشت اون ماست با شیرخشک یه سال مونده چینیه آره؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
شاید صنعتیش بهداشتی تر باشه ولی در عوض اینقدر مواد نگهدارنده و ... قاطیش میکنند که اگه همون سنتی شو بخوری آسیب کمتری به بدنتون وارد میشه .
به این طرز تهیه میگن کاملا بهداشتی و عاری از میکروب (البته اگه این تصاویر رو نبینی وفقط طرز تهیه شو بشنوی )!!!
پاسخ ها
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
اخوی... شیره انگور نزدیک یک روز می جوشد پس هیچ میکروب یا .... زنده نمی ماند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
اخوی حسین چند تا باکتری رو معرفی کنم خدمتتون که با یه روز جوشیدن هم از بین نمیرن!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
مگه توی پاستوریزه کردن چیکار می کنن که شما خوشت می آد غیر از این که تیزآب یا وایتکس می ریزن توی شیر و ....
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
اون باکتری که با یه روز جوشیدن از بین نره با هیچ چیز دیگه هم از بین نمیره.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
اگه همين شيره انگور تو كسافت خونه هاي چيني درست ميشد و يه ماركم روش مي خورد انقدر با علاقه ميل مي كرد. مگه نه؟؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
اخوی ناشناس . اون قدری که روستایی ها عمر می کنند پاستوریزه های شهری عمر نمی کنند.!
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
اخوی ناشناس معرفی کن خدمتمون، منتظریم...
اگر در چین یا جای دیگری بود برای جذب گردشگر از اینکار استفاده میشد. ولی افسوس
واقعا که این شیره خوردن داره فقط خدا کنه چکمه هایی که با اون انگورا رو لگد می کنه بار میکروبی در حد استاندارد داشته باشه!!!
درود بر همه انسانهای شرافتمند. خدا به رزق و روزی مختصر شما برکت دهاد
كاشكي تصاويرشو نميديدم !
خيلي بهداشتي بود!!!!!!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
فتوای بهداشت و درمان و استاندارد راجع به برنجها یادتون می آد
بروش سنتی نه بروش غیر بهداشتی!
سلام. لطفا با گذاشتن این تصاویر خودزنی اقتصادی نکنید کشورهای دیگه اینطوری کار می کنند و یه جور دیگه تبلیغ می کنند ولی ما بر عکس!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
عکاس بنده خدا خواسته یک یه تولید سنتی رو به تصویر بکشه اما در انتخاب محل و فرد می‌تونست دقت بیشتری بکنه . محل‌های بهداشتی تر و بهتر زیاده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
فتوای بهداشت و درمان و استاندارد راجع به برنجها یادتون می آد
کاملا بهداشتی بدون دخالت دست...
پاسخ ها
عمار
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
آره واقعاً نكته ظريفي بود.... :)
مجيد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
با دخالت پا
ته تکنولوژی و بهداشت. البته معتقدم آنها از ما سالمتر هستند.
آقا دمتون گرم ، تمام خاطرات گذشته مرا زنده كرديد . درود بر كرمانجهاي خراسان شمالي
خداقوت - شیره انگور سرشار از قند طبیعی - مواد معدنی و انتی اکسیدان است ضمنا با حرارتی که داده میشه کاملا ضد عفونی میشه - نوش جان
پاسخ ها
مجید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
البته این مطلب را هم بهتره دوستان بدونند که شیره انگور تنها ماده قندی هستش که کبد هیچ کاری روی آن نمیکنه و مستقیماً قند آن وارد خون میشه که برای ورزشکارانی که ورزش سنگین انجام میدن بسیار مفیده , اما خوردن هر ماده مفیدی هم حد و اندازه داره داره پس یه دفعه افراط نکنند.
این تبلیغ بود یا هشدار؟ خیلی غیر بهداشتی است.
پاسخ ها
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
این تبلیغ منفی بود ولی شما جدی نگیر من مطمئن هستم که بهداشتی ست اگه پیدا کردی حتماً بخور
شیره فقط شیره ملایر
پاسخ ها
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
شیره تاکستان ، قزوین همدان و اراک هم خوبه
خسته نباشید. خدا قوت.
بابا شما هم خودتون کشتین با این بهداشت!!!!!
تا 1 چیزی میبینن میگن بهداشت.ادمم اینقد پاستوریزه....
شيره فقط شيره هزاوه اراك(زادگاه امير كبير)
یه جوری میگن بهداشتی انگار تمام نیاکانشون رو در بسته بندی پلاستیکی عرضه میکردن.
بابا این لوس بازی ها چند صباحی مد شده.
هزاران سال میشه که بشر همینجوری غیر بهداشتی! به حیات ادامه داده.
خدا رو شکر که من تا حالا از اینها نخوردم
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
نصف عمرت بر فنا که نخوردی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
مامانم اینا !!!!
هرچه هم آلوده باشه بازم بهتر از روش صنعتی و مواد نگهدانده که به اون اضافه میشه و سرطان زا هست بهتره
فکر کنم چون حرارت می بینه تمام میکروباش کشته می شن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
عزیزم تو زیادی داری فکر میکنی.......خسته نشی!!!!!!!!
ناشناس
| Italy |
۱۶:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
مي توني فكر كني
ولي فكرت اشتباهه
این شیره به دلیل اینکه ساعتها میجوشه وحرارت میبینه هیچ مشکلی نداره
ما آخرش نفهمیدیم در این مملکت دقیقا به بهداشت عقیده داریم یا نه؟ روش تهیه سنگک و بربری را به خاطر بیاورید. دست کاملا درگیر سات. جگرکی با یک دست جگر سییخ می کند و با دست دیگر از شما پول می گیرد. این هم از شیره کوبی مهوع و حال به هم زن ما. بابا به خدا با این روش زندگی باز هم خوبه که سالی یک میلیون کشته نمیدهیم.
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
خوب تو هيچي نخور.
با سلام چونکه با اتش تماس مستقیم داشته کاملا بهداشتی است. از سوسیس دیگه خیلی بهتره.متشکرم
بیچاره ها فکر کردین قذاهایی که تو رستوران های باکلاس تهران میخورید خیلی بهداشتیه !!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
کمی با ادب باش و برو دیکته کار کن!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
مجيد جان غذا نه قذا
برديا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
منظورتون غذا بود؟ ياد سرهنگ قذافي افتادم!
تهیه شیره انگور بدون دخالت دست!!!!! صرفاً با پا درست میشه.
چش مایی عمو شیره پز
من تاكستاني هستم روشت درست كردن همينه ولي قديمها مكاني كه انگور ها را در آن له مي كردند با آهك و گچ درست مي كردند و حال باسيمان كه خيلي هم بهداست را رعايت مي كنند و بهتر از ايكه در شهر همه چيز را راعيت مي كنند شماه گير داديد به اين پير مرد زحمتكش انگو كه باقيمت 500 تومان مجبور هست شيره درست كند .
در تهيه شيره انگور در مراحل آخر از نوعي خاك براي تصفيه و رنگ گيري استفاده مي شه كه يكي از مدرن ترين شيوه هاي تصفيه صنعتي است خوب بود بدان هم اشاره مي شد
وقتی که توی دیگ جوشید پاستوریزه میشه و همه میکروب هایش از بین میره. باور کنید چون هیچگونه ماده محافظ شیمیایی نداره از تولید صنعتی سالمتره. یه نگاه کنید به آمار بیماری های نسل جدید و مقایسه کنید با قدیمی ها.
بهداشت ضد سلامتیه زیاد بهداشت بهداشت نکنید دوستان این شیره 24 ساعت می جوشه پس عاری از هر نوع باکتریه.
دوستانی که باخوردن شیره جوشیده(دوشاب) انگور مشکل دارند، تشریف ببرند همان نوشابه و کالباس و همبرگرهای بهداشتی رو میل بفرمایند.
مرد باید دهنش بوی باروت بده. این قرتی بازیا رو نکر دارین واسه بچه سوسولا.
یاد بچگی بخیر.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
باروت؟ نگرفتم قضیه رو. اما سوسولا رو خوب اومدی.
اگر ما بخواهيم كشورمان به رشد اقتصادي برسد بايستي مسئولين اين روش بدست آوردن شيره انگور را براي خانوادها مكانيزه(روش توليد بيشتر و آسانتر ) نمايند تا بتوان اين توليد به صادرات برسد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
فتوای بهداشت و درمان و استاندارد راجع به برنجها یادتون می آد
ضمن تشکر از عکس ها که واقعا هنرمندانه تهیه شده ولی دیگه از این به بعد از هرچی شیره انگوره دست کشیدم. خدا خیرت بده!!!
مشكل اصلي محل در آوردن آب انگور است خوب بهداشت روستايي نظارت كند و كمك و راهنمايي كند از ورق سفيد براي آنان وان تهيه كند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
فتوای بهداشت و درمان و استاندارد راجع به برنجها یادتون می آد
عزیز: چکمه ها مخصوص له کردن انگور است و نه راه رفتن . مرد زحمتکش نیز بیرون از محل له کردن انگور از کفش دیگری استفاده کرده است. چرا فکر میکنید ایشان کمتر از شما به بهداشت توجه میکنند؟
یک کیلو شیره از 20 کیلو انگور به وجود میاد
به نظرمن اگه حتی جوشانده هم نشه بازهم ازچیپس وپفک وخیلی موادغذایی که دربازارهست ومهراستانداردهم خورده بهداشتی تره.
به نظرمن اگه حتی جوشانده هم نشه بازهم ازچیپس وپفک وخیلی موادغذایی که دربازارهست ومهراستانداردهم خورده بهداشتی تره.
جالبه چند نفر جواب دادند که چون موجوشه میکروب نداره این نشون می ده که ما ایرانیها چقد ر هوای همو داریم@$#%&*
شیره مراغه یه چیز دیگه است
آنچه را شما در آيينه نمي بينيد ما در خشت ديوار ديده ايم. (يك نفر شيره خور حسابي با روغن كرمانشاهي)
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
دمت گرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
صد بار گفتم...بازم میگم یا بهداشتی یا خوشمزه...اگه خوراکی خوشمزه میخوای بیخیال بهداشت شو...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
فتوای بهداشت و درمان و استاندارد راجع به برنجها یادتون می آد
دست درست بابا واقعا هوس كردم يه كاسه شيره جاش خالي@
سلام
بهتر بود ارسال کننده عکس‌ها مراحل و شرایط کار را نیز توضیح می‌دادند.
باسلام و خسته نباشید به پدر پیر و زحمتکش . ولی شیره فقط شیره ملایر . چون انگور ملایر را هیچ کجای دنیا نمیتوانید از لحاظ طعم و تنوع پیداکنید و حتی نوع درست کردن شیره عسلی و یا شیره سفید .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
با سلام،
شماهم مثل اينكه انگور شاهرود رو نخوردي كه ميگي ملاير. البته من انگور ملاير رو هم خوردم. خوبه ولي به گرد پاي انگور شاهرودي هم نميرسه.
سجادی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
سلام از کاسبهای شهرملایر بپرس بار شون را از کجا تهیه میکنند یا لا اقل از نیمه دوم پاییز به بعد ورودی ملایر از طرف اراک بایست و ببین روزانه چند ماشین وانت و نیسان از اراک میاد که بارشون فقط شیره انگوره.
یادش به خیر زمانی خشکسالی نبود خاطره یک ماه شیره پزی را به همین روش داشتیم شب در چرخشت می خوابیدیم و فقط انگور لگد می کردیم تا آماده شود برای بقیه مراحل شیره پزیاما افسوس از یه خوشه انگور
شماها که از بهداشت می گین ، یه سری به مطب های دکترا بزنین ببینید که از این همه آدم که تو مطب نشستن چندتاشون روستایی هستند ؟ والله بدن روستایی با اون بهداشتشون خیلی سالمتر و قوی تر از اونایی هستند که از بهداشت دم می زنند . تازه اونایی هم که تو مطب نیستند ، نصف شب سکته می زنند و ... فردا خداحافظ بهداشت .
مرسی از اینکه واقغیتها رو نشون می دهید.حالا اینحوری مردم مختارند که بخرند یا نخرند.خیلی بد است که ادم از ماهیت درست کردن و اماده سازی یک چیز خبر نداشته باشه .
مطمعن باشید تولید شیره انگور با این روش از فست فودها و برخی رستورانها بهداشتی تره
امیدوارم قبلش بااون چکمه ها دستشویی نرفته باشه و از گاو و گوسفندا خبری نگرفته باشه
سلام
شیره بده. نرین طرف این چیژا
حالم بهم خورد خوشبحال اونایی که این شیره را مصرف میکنن
کاش این عکسها رو نذاشته بودید آخه اینم معنی النظافت من الدین است میشه سنتی هم باشه ولی بهداشتی و پاکیزه
خدا قوت مرد. خدا قوت شير زن
خسته نباشيد
داداش شيره فقط شيره گلپايگان
یا علی پیر مرد دمت گرم که داری نون حلال میخوری
سلام توروستای ما خاک هم میریزن البته برای زلال شدن اب انگور بعدش هم اخرش رو بین
يك عكسي هم از مراحل توليد سركه بيندازيد تا مردم ببينند اصلا انگوري در كار نيست ؟
دادش من زوری که نیست شما می تونید از این شیره نخورید وبرید شیره های مصنوعی واسیدی کارخانه ای را میل بفرمایید.
ما ایرانیان عادت کردیم خودمون تو سر خودمون بزنیم
لازمه که همه بدونن که ایشون با این پوتیناش دستشویی نمیره!
خسته نباشید پدر
شیره فقط شیره ...........
شیره فقط دوشاب اورمیه که بهداشتی تر از این پدرست میشه
شيره فقط شيره كرمان!!!!!!!
يك كم شيره با دو تا تخم مرغ و روغن زرد هم بزن و سحر ماه رمضون بخور و تا افطار نه احساس گرسنگي داري و نه تشنگي . دوستاني كه به بهداشتش گير ميدن بهتره همون سوسيس و... بخورن و..........
چکمه مخصوص همین کاره ( در جای دیگر استفاده نمی شود ) حوض غیر بهداشتیه
خدا را شكر كه من شيره اي نيستم
با سلام خدمت تمامی سوسولایی که بهداشت بهداشت می کنن من بچه خراسانم و هر ساله هم شیره درست می کنیم باید بگم چکمه ها فقط مخصوص همین کاره و قبل و بعد از استفاده با آب داغ شستشو می شه چرق یا همان حوضی که انگورها را له می کنند نیز فقط مخصوص همین کار بوده و در باقی سال رویش را می پوشانند و برای هر بار استفاده آنرا کاملا ضد عفونی می کنند تازه روستاییانی که از همین محصولات مصرف می کنند خیلی سالم تر از شما پاستوریزه های استرلیزه هستن سنشون از 90 هم بالا می ره بدون بیماری کشنده اما شما ها چی اینقد کلاس الکی نذارین جنبه داشته باشین
باسلام واحترام لذت بردیم لطف بفرمائید نحوه اضافه کردن خاک را در قالب تصاویر نمایش دهید.
سلام هیچ کجا نمی تونه شیره انگور هزاوه را تولید کنه .هم ازنظر کیفیت هم از نظر کمیت که سالانه حدود صدها تن شیره در این روستاتولید میشه حتی شیره هزاوه به اسم شیره ملایر در این شهرستان بفروش می رسد.جهت بازدیداز مراحل پخت وتولید شیره انگور همه ساله میتونید از دهم مهر تانیمه دوم آذر ماه مراجعه واز دیگر تولیدات این روستا هم بازدید نمایید
اراک زادگاه میرزا تقی خان امیرکبیر
اونهایی که فکر می کنن غیر بهداشتیه برن همون همبر گرو سوسیس کالباسش بخورند که از ضایعات کشتار گاه ها بدست میاد
از مصرف محصولات تراریخته که موجب سونامی سرطان در ایران شده زیاد ناراحت نمی شویم ولی برای تهیه شیره غیر بهداشتی عزا گرفته ایم .
h k
وقتی سنت را از ما گرفتند و ما هم ناآگاهانه ان را پذیرفتیم و به سمت مدرنیته رفتیم زندگی مان خراب شد ،توقعمان بالا رفت شادیمان کم شد چون معیار ارزشهای ماندگار جایش را به معیارهای حبابی داد احترام ها زورکی است همه اهل دنیا و...
آقا جان مادراتون چرا منفی می دین ؟به ما هم بگین
شيره فقط شيره!!!
پاستوریزه - استریلیزه
حدود 50 سال پیش در فردوس (اسلامیه فعلی )ساختمانهایی بقد و قامت یک بنای معتبر و بنام -شیره پز خانه- این کار را با تشریفات سنتی به انجام میرسانید. حیف که ان ادمها و ان بناها وان سنتها چنان از بین رفتند که گویی :نه از تاک نشان ماند و نه از تاک نشان.
کارشون خیلی قشنگ و دوست داشتنیه صداقت و صمیمیت هم تو مردم قدیم
اگه غیر بهداشتیه پس چرا قرن ها ملت میخوردن و هیچیشون نمیشد؟ ما انسان های مدرن بدن خودمون رو بد عادت کردیم.به قول معروف اب بندی نشدیم! به هر حال.این شیره با ارده خوردن داره! خیلی ساله یه ارده شیره مشتی نخوردم.
ةقايون و خانم هاي پاستوريزه و هموژنيزه:فكر مي كنيد ميريد نانوايي شاطر از اون پيرمرد زحمت كش تميزتره؟! يا شيريني پز هاي ما در قنادي و يا آشپز هاي ما در رستوران ها و يا ساندويچ فروشي ها؟ و يا هر نوع محصول كارگاهي كه ما در هنگام توليد خبري از بهداشت اونجا نداريم!
اگه از چکمش ایراد میگیرید برید لبنان تا ببینید اونا با پای لخت شیره میگیرن
شيره فقط شيره خوزنين
دوستان بهداشتي، با اين چكمه گل لقد نكردن كه! مخصوص همين كار هست و مطمئنم پس از هر بار كار كاملا شسته ميشه.
واقعا این شیره خوردن داره. بدون استفاده از مواد شیمیایی. عالیه
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها