زحمت و رنج روزگار این بزرگوار رو سالخورده تر از اون چیزی که هست نشون میده
ناشناس
||
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
حالمون بهم خورد از این همه کثافت کاری ...
ناشناس
||
۱۷:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
یه نفراز اونایی که منفی داده علتش بگه !
خواهشاً
ناشناس
||
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۳
سلام لطفا به روش تهیه توجه کنید ( لازم نیست حتما با چکمه این کار انجام بشه) حالا تو شرایط و امکانات اونها از چکمه هایی که مخصوص این کار گذاشتن استفاده شده و بعد جوشیده میشه) درگیر حاشیه نشیم مهم خواص بی نظیر شیره انگور هست و
ناشناس
|
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
8
302
پاسخ
خدا قوت پدر جان
علی
|
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
79
399
پاسخ
ماشاالله به بهداشت!!!
خوشمان آمد!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
شما خیلی پاستوریزه هستید!!! این بابا با این سن سال ببین ماشاالله چه سر حال!!!
ناشناس
||
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
یه سر به کارخونه های مواد غذایی بزن بعد این حرف رو بزن. به نظر من این یکی از تمیزترین و مقوی ترین غذاهاست.
ناشناس
||
۲۱:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
آقای پاستور! ایرانیان با همین بهداشت هزاران سال زندگی کردند و هیچی نشد
ناشناس
||
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
بله ماشاءالله به این همه ذوق و شادابی و این چکمه های بسیار تمیز!!!
معدن میکروب بود اون شیره ی انگور
برای اون کسی که این شیره رو میل کرده از خداوند طلب آمرزش میکنم.خدایش بیامرزد
ناشناس
||
۰۸:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
سالهای سال ازاین شیره های غیربهداشتی درروستایمان خوردیم بیمارنشدیم حالادرشهربااین همه بهداشت همش بیماریم
ناشناس
||
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
بابا این کثافت کاریا چیه اه اه اه اه ..........
ناشناس
||
۰۹:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
ناشناس بی تربیت!
چه ربطی داره جرف شما؟
حق با علی آقا است.
ناشناس
||
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
حتما بهداشت اون ماست با شیرخشک یه سال مونده چینیه آره؟
ناشناس
||
۰۹:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
شاید صنعتیش بهداشتی تر باشه ولی در عوض اینقدر مواد نگهدارنده و ... قاطیش میکنند که اگه همون سنتی شو بخوری آسیب کمتری به بدنتون وارد میشه .
reza
|
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
60
261
پاسخ
به این طرز تهیه میگن کاملا بهداشتی و عاری از میکروب (البته اگه این تصاویر رو نبینی وفقط طرز تهیه شو بشنوی )!!!
پاسخ ها
حسین
||
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
اخوی... شیره انگور نزدیک یک روز می جوشد پس هیچ میکروب یا .... زنده نمی ماند.
ناشناس
||
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
اخوی حسین چند تا باکتری رو معرفی کنم خدمتتون که با یه روز جوشیدن هم از بین نمیرن!!!!
ناشناس
||
۱۹:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
مگه توی پاستوریزه کردن چیکار می کنن که شما خوشت می آد غیر از این که تیزآب یا وایتکس می ریزن توی شیر و ....
ناشناس
||
۲۲:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
اون باکتری که با یه روز جوشیدن از بین نره با هیچ چیز دیگه هم از بین نمیره.
ناشناس
||
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
اگه همين شيره انگور تو كسافت خونه هاي چيني درست ميشد و يه ماركم روش مي خورد انقدر با علاقه ميل مي كرد. مگه نه؟؟؟؟
ناشناس
||
۱۹:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
اخوی ناشناس . اون قدری که روستایی ها عمر می کنند پاستوریزه های شهری عمر نمی کنند.!
رضا
||
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
اخوی ناشناس معرفی کن خدمتمون، منتظریم...
ناشناس
|
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
35
124
پاسخ
اگر در چین یا جای دیگری بود برای جذب گردشگر از اینکار استفاده میشد. ولی افسوس
ناشناس
|
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
24
190
پاسخ
واقعا که این شیره خوردن داره فقط خدا کنه چکمه هایی که با اون انگورا رو لگد می کنه بار میکروبی در حد استاندارد داشته باشه!!!
ناشناس
|
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
4
162
پاسخ
درود بر همه انسانهای شرافتمند. خدا به رزق و روزی مختصر شما برکت دهاد