دعوت دوباره دولت از جاسبی اشتباه بود
قواعد و قوانین ابلاغی شورای عالی انقلاب فرهنگی که دانشگاه آزاد در دوره مدیریت آقای جاسبی زیر پاگذاشته است، یکی از موارد تحقیق و تفحص خواهد بود.
به گزارش ملیت، عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در خصوص طرح تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد اسلامی توسط مجلس گفت: موارد و پرونده های زیادی در دانشگاه آزاد وجود دارد که کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس پس از مراحل قانونی به این بحث ورود پیدا خواهد کرد .
عبدالوحید فیاضی با اشاره به اینکه این طرح هنوز از سوی هیات رئیسه مجلس اعلام وصول نشده است، افزود : البته پروسه ای جهت مراحل تحقیق و تفحص وجود دارد که هنوز به کمیسیون مربوطه ارجاع نشده است و قطعاً پس از مراحل قانونی ،کار تحقیق و تفحص انجام و دانشگاه آزاد اسلامی در این خصوص پاسخگو خواهد بود.
نماینده مردم نور در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد : نمونه های زیادی در طرح تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد ، اما محوریت طرح در خصوص عملکرد آقای جاسبی در زمینه های مالی، علمی و حضور یکسری افراد بی تجربه در طول مدیریت ایشان در دانشگاه آزاد و نیز انتصابات و اختیاراتی که ایشان به افراد غیر مسئول در دانشگاه آزاد اسلامی داده اند، خواهد بود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس همچنین افزود : قواعد و قوانین ابلاغی شورای عالی انقلاب فرهنگی که دانشگاه آزاد در دوره مدیریت آقای جاسبی زیر پاگذاشته است، یکی دیگر از موارد تحقیق و تفحص خواهد بود.
وی با انتقاد از دعوت رئیس جمهور برای حضور دوباره آقای جاسبی در دانشگاه گفت : دولت اشتباه بزرگی کرده است که از آقای جاسبی دعوت دوباره بعمل آورده و مجلس شورای اسلامی نیز پیگیر این قضیه خواهد بود.
فیاضی با اشاره به ویزگی ها و مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: حضور شخض آقای دانشجو کمک شایانی به دانشگاه آزاد خواهد کرد و اراده ایشان جهت یکسری اصلاحات اساسی در دانشگاه بسیار ستودنی است و در آینده نزدیک نیز شاهد حرکت پایین به بالا در این مجموعه علمی و فرهنگی خواهیم بود.
عضو کمیسیون آموزش مجلس همچنین افزود : به هر حال باید به آقای دانشجو ، فرصت های لازم داده شود و کمیسیون آموزش و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در زمینه های مختلف کمک خواهند کرد تا با مدیریت وی شاهد تغییرات اساسی در دانشگاه آزاد اسلامی باشیم .


