صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شاخـص كل بـورس در مدار مثبت قرار گرفت

در معاملات اولين روز هفته بورس تهران شاخص كل بورس پس از مدتها ركود در مدار مثبت قرار گرفت و سبز شد.
کد خبر: ۲۶۴۷۳۰
| |
1755 بازدید

بورس اوراق بهادار تهران كه مدتها بود در مدار منفي حركت كرده و كانال‌هاي 24 و 23 هزار واحدي را در هفته اخير تجربه كرده بود، امروز از حركت منفي خود دست كشيد و تغيير مسير داد.

به گزارش ایسنا، روند بهبود بورس كه از روز چهارشنبه قابل مشاهده بود، در اولين روز معاملاتي هفته ادامه پيدا كرد و موجب رشد 170 واحدي شاخص پس از مدتها ركود و تشكيل صف هاي خريد شد.

به اين ترتيب دماسنج بازار سرمايه كه همواره در مرداد ماه رنگ قرمز را نشان مي داد امروز با اثر مثبت اكثر شركت‌هاي فلزي و پتروشيمي از جمله سرمايه گذاري اميد، غدير، فولاد مباركه، توسعه معادن و فلزات، گسترش نفت وگاز پارسيان، پتروشيمي پرديس، گل گهر و چادرملو به عدد 23 هزار و 957 واحد رسيد و براي عبور از مرز آماده شد.

در حالي كه حجم معاملات در بازار امروز كم بود ولي شركتهاي غدير، نفت وگاز پارسيان و فولاد مباركه از برترين تقاضاي خريد برخوردار بودند؛ در عين حال پتروشيمي خارك و قند مرودشت بيشترين تقاضاي فروش بازار را از آن خود كردند.

در بازار امروز 97 ميليون سهم به ارزش 238 هزار و 301 ميليون ريال مورد معامله قرار گرفت و ارزش بازار سرمايه به 108 هزار ميليارد تومان رسيد.

به گفته فعالان بازار سرمايه منتفي شدن افزايش نرخ ارز مرجع، راه‌اندازي معاملات گواهي ارزي در بورس و عرضه اوراق اختيار فروش تبعي براي سهام شركت‌هاي پذيرفته‌شده در بورس در كنار به كف رسيدن قيمت‌ها از عواملي است كه در بهبود اوضاع نسبي بورس موثر بوده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟