پيروزي ساراگوسا مقابل اسپانيول
جدال دو تيم اسپانيول و رئال ساراگوسا با پيروزي ميهمان قعرنشين به پايان رسيد.
کد خبر: ۲۲۶۲۲۶
| | 1950 بازدید
در اولین بازی از دومین روز رقابتهای فوتبال باشگاههای اسپانیا موسوم به لالیگا تیم فوتبال اسپانیول در کورنیا الپرات میزبان رئال ساراگوسا بود که این بازی با نتیجه 2 بر صفر به سود ساراگوسا خاتمه یافت.
به
گزارش ورزش سه - هر دو تیم با آرایش ۴-۲-۳-۱ وارد میدان شدند و دوئل خیمنس و پوچتینو با تکیه بر معدود بازیکنان کلیدی و با تجربه درون میدان کلید خورد.
مونیس فرناندس داور این دیدار در نیمه نخست که با تساوی بدون گل خاتمه یافت کار سختی نداشت و تنها به لافیتا ۴۳ و آلوارس ۴۴ در یکی از معدود درگیریهای بین بازیکنان کارت زرد نشان داد.
نیمه دوم بدون هیچ تغییری در آرایش دو تیم آغاز شد و تلاش طرفین برای تصاحب میانه میدان از سر گرفته شد.
این رئال ساراگوسا بود که در دقیقه ۵۵ روی هنرنمایی پائولو داسیلوا به گل رسید و مزد بازی هوشمندانه خود را گرفت.
اسپانیول در حالی یک بر صفر عقب افتاده بود که ۶۵ درصد از مالکیت توپ و میدان را به نام خود ثبت کرده بود.
قعرنشین لالیگا خود را در یک قدمی پیروزی ارزشمند خارج از خانه میدید اما باید حملات زهردار تیم دوم کاتالونیا را مهار میکرد.
دو تیم دست به تعویض زدند و پوچتینو سرمربی اسپانیول دو بازیکن کلیدی خود فورلین و اوچه را از ترکیب تیمش خارج کرد و دل به کار گروهی مردانش بست.
سومین پیروزی قعرنشین جدول در این فصل در حال رقم خوردن بود و اسپانیول برای فرار از یک شکست خانگی به آب و آتش میزد.
در نهایت رئال ساراگوسا در دقایق پایانی بار دیگر موفق به گلزنی شد و توسط کارلوس، تعویض طلایی خیمنس در دقیقه ۹۰ به گل دوم رسید تا 2 بر صفر به پیروزی برسد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


