صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واردات عسل چيني به زنبورداران صدمه زد

عسل چيني كه طي چند سال اخير وارد كشور شده است با قيمت 15 تا 20 هزار ريال به ازاي هر كيلوگرم عرضه مي شود در حالي كه نرخ هر كيلوگرم عسل با كيفيت و سالم داخلي حدود 120هزار ريال مي باشد كه امكان هرگونه رقابت را از توليدكنندگان داخلي گرفته است.
کد خبر: ۲۰۵۰۶۲
| |
5241 بازدید

رئيس انجمن عسل ايران گفت: واردات عسل از چين به اين صنعت و زنبورداران كشور صدمه زده است.

«غلامحسين طهماسبي» در گفت وگو با ايرنا افزود: علاوه بر عسل بي كيفيت، واردات لوازم و تجهيزات زنبورداري از كشور چين، تقريبا همه زنبورداران و توليدكنندگان عسل را با مشكل مواجه كرده است.

وي ادامه داد: عسل چيني كه طي چند سال اخير وارد كشور شده است با قيمت 15 تا 20 هزار ريال به ازاي هر كيلوگرم عرضه مي شود در حالي كه نرخ هر كيلوگرم عسل با كيفيت و سالم داخلي حدود 120هزار ريال مي باشد كه امكان هرگونه رقابت را از توليدكنندگان داخلي گرفته است.

طهماسبي خاطرنشان كرد: با استانداردسازي عسل و جلوگيري از واردات بي كيفيت، علاوه بر بهبود وضعيت اقتصادي توليدكنندگان داخلي، زمينه مصرف عسل خوب و سالم براي مردم بيش از پيش فراهم مي شود.

وي گفت: اكنون بيش از 60 هزار زنبوردار در كشور سالانه 45 هزار تن عسل توليد مي كنند كه اين ميزان توليد تقريبا سه درصد عسل توليدي جهان است كه دو هزار و100 تن آن به كشورهاي آسيايي، اروپايي، آمريكايي و حوزه خليج فارس صادر مي شود.

طهماسبي اضافه كرد: اكنون سرانه مصرف عسل در كشور 573 گرم است كه با بازاريابي و اطلاع رساني در زمينه محصول سالم و باكيفيت داخلي مي توان اين ميزان را افزايش داد.
    

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟