صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
لاریجانی:

مجلس قوانین اجرا نشده در مورد بازنشستگان را پیگیری می کند

کد خبر: ۲۰۲۱۷۷
| |
1975 بازدید
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به گلایه مندی بازنشستگان از عدم اجرای برخی از قوانین مصوب گفت: مجلس پیگیر اجرایی شدن تمام قوانینی است که در مورد بازنشستگان به تصویب رسیده است.

به گزارش مهر، علی لاریجانی در دیدار اعضای کانون بازنشستگی کشوری افزود: در قانون برنامه پنجم و قانون بودجه با همه مشکلاتی که وجود داشت تلاش کردیم امکاناتی را از قبیل فروش سهام تا اختصاص مبالغ ریالی، به بازنشستگان اختصاص دهیم.

وی اضافه کرد: یکی از مشکلات اساسی که بازنشستگان بدان اشاره می‌کنند اجرا نشدن قوانین مصوب است که باید گفت برخی از آنها اجرایی شده و برخی هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.

لاریجانی گفت: برای نمونه، امسال در بخش درمان 3000 میلیارد تومان اضافه بر بودجه مصوب در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بخش مازاد درآمد نفت قرار دادیم که می‌بایست از ماه چهارم اجرا می‌شد تا بسیاری از مشکلات ناشی از افزایش هزینه‌های درمان برطرف شود.

رئیس قوه مقننه در خصوص امکانات رفاهی و ورزشی کانون بازنشستگان اظهار داشت: ما مدافع خصوصی‌سازی هستیم و اگر کانون‌های بازنشستگی بخواهند این کار را بکنند ما حمایت می‌کنیم، زیرا بار هزینه‌ای که این مکان‌ها بر دوش دولت می‌گذارند نسبت به میزان خدماتی که ارائه می‌کنند خیلی کم است، لذا کانون‌ها می‌توانند این خدمات را به صورت اجاره به شرط تملیک در اختیار بگیرند.

لاریجانی همچنین با اشاره به نزدیک شدن زمان ارائه لایحه بودجه سال 1391 کل کشور خاطرنشان کرد: کانون بازنشستگان می‌تواند پیشنهادهایی را که می‌توان در این بودجه لحاظ کرد و کمی از مشکلات موجود را برطرف کند، ارائه کنند.

وی با اشاره به پیشنهاد برخی بازنشستگان درخصوص تنظیم و تصویب یک قانون جامع و مدون برای بازنشستگان گفت: اگر مشکلات این قشر را از نظر نحوه اجرای برخی قوانین مصوب حل کنیم بهتر از آن است که یک قانون جامع وضع کنیم زیرا این کار زمان می‌برد.

لاریجانی افزود: اگر بر تدوین قانون جامع اصرار دارید می‌توانید پیش نویس اولیه را آماده کنید و ما با کمک کمیسیون مربوط و مرکز پژوهش‌های مجلس در چند ماه آینده آن را به نتیجه خواهیم رساند و اگر هم لازم دانستید مواردی را به صورت جزء به قوانین موجود اضافه کنیم.

رئیس مجلس گفت: یک نفر از هیئت رئیسه مجلس را مسئول پیگیری قوانین اجرا نشده، به‌ویژه در بخش درمان و نحوه دریافت مبالغ زمان بازنشستگی و ناهماهنگی‌های موجود در این بخش خواهم کرد.

بنابراین گزارش، در ابتدای این جلسه، اعضای کانون بازنشستگی به بیان مشکلات موجود برای این قشر از جامعه پرداختند؛ ازجمله تطابق نداشتن میزان افزایش حقوق با تورم موجود در جامعه، امکانات محدود کانون بازنشستگی ازجمله امکانات رفاهی، نبود نظارت بر بیمه‌های تکمیلی، ناکارآمدی بیمه خدمات درمانی و پوشش ندادن هزینه‌های گران‌قیمت مانند پروتز، سمعک و عینک. آنان از مجلس خواستار رسیدگی به نحوه اجرای قوانین مصوب در این حوزه شدند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟