صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سید نجیب حسینی:

نگذاریم جریان انحرافی به مسیر خود ادامه دهد

کد خبر: ۱۸۴۹۶۷
| |
2156 بازدید
نماینده مردم کلاله، مینودشت، گالیکش و مراوه تپه با اعلام محکومیت مطالب منتشر شده در مورد حجاب در روزنامه ایران، خواستار جلوگیری از ادامه مسیر جریان انحرافی در برخورد با اعتقادات دینی مردم شد.

"سید نجیب حسینی" در گفت‌وگو با هفته‌نامه "گلستان مهر" درمورد مطالب منتشر شده در ویژه‌نامه خاتون روزنامه ایران، گفت: مطرح شدن این موضوعات به‌خصوص از یک روزنامه دولتی جای تأسف بسیار دارد. زیرا حتی روزنامه‌های بخش خصوصی  هم اجازه طرح این مسائل را ندارند. ما اجازه نمی‌دهیم که ارزش‌های دینی و انقلابی ما بازیچه افکار جریان خاصی در کشور شود. پایبندی به این موارد خط قرمزهای نظام ماست. به همین دلیل هیچ روزنامه و یا فردی حق اظهار نظر به این شکل را ندارد، به‌خصوص یک روزنامه دولتی.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه با اشاره به اظهار نظر و موضع قوی نمایندگان مجلس و مسئولان کشور در برخورد با روزنامه ایران، تاکید کرد: مسئولان کشور و به‌ویژه نمایندگان مجلس در برابر این موضوع موضعی بسیار قوی گرفتند که جا دارد از دادستان کل کشور هم در این خصوص تقدیر و تشکر کنیم که به‌عنوان مدعی العموم این موضوع را دنبال کردند. به‌نظر من ما نباید اجازه دهیم که هر کسی درخصوص مسائلی که جزو مبانی و پایه‌های دینی ماست، به‌ این شکل اظهار نظر کند. ما نباید اجازه دهیم که جریان فکری که در کشور انحرافاتی را از اصول اولیه انقلاب داشتند با بیان این موارد این مسیر را ادامه دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟