صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افت بهاي نفت به زير 100 دلار

اعضاي اوپک از جمله کويت و امارات متحده عربي، خواستار تغيير ندادن ميزان توليد بوده‌اند، اما الجزاير، ايران، ونزوئلا، و ليبي، پيشنهاد کاهش توليد را دادند، چون بر اين باورند که بازارها اشباع شده‌اند.
کد خبر: ۱۷۷۴۹
| |
6460 بازدید

در حالي که پيش‌بيني مي‌شود اوپک ميزان توليد نفت را در سطح كنوني نگه دارد، بهاي نفت خام برنت براي نخستين بار از ماه آوريل تا كنون به پايين‌تر از صد دلار در هر بشکه رسيده است.

به گزارش «بي.بي.سي»، در حال حاضر، اعضاي اوپک در وين تشکيل جلسه داده‌اند و عربستان سعودي تلويحا اعلام کرده که نيازي به کاهش توليد نمي‌بيند.

اين در حالي است كه قيمت نفت از 147 دلار ماه ژوئيه کاهشي قابل توجه داشته است.
پيش از آغاز اجلاس اوپک، وزير نفت ونزوئلا گفته بود که از تغيير نيافتن ميزان توليد حمايت مي‌کند.

پيشتر نيز علي نعيمي، وزير نفت عربستان سعودي گفته بود: بازارها تعادل خوبي دارند و ذخاير در وضعيت مناسبي‌ هستند و همه چيز متعادل است.

اعضاي اوپک از جمله کويت و امارات متحده عربي، خواستار تغيير ندادن ميزان توليد بوده‌اند، اما الجزاير، ايران، ونزوئلا، و ليبي، پيشنهاد کاهش توليد را دادند، چون بر اين باورند که بازارها اشباع شده‌اند.
قرار است امروز (چهارشنبه، دهم سپتامبر) نتيجه گفت‌وگوها رسما اعلام شود.

«استفان شورک»، تحليلگر نفتي مي‌گويد: بخشي از تصميم اوپک براي تغيير نيافتن در ميزان توليد، اين است که نمي‌خواهد اين مسأله، باعث بروز مشکل در انتخابات آمريکا شود.

گفته مي‌شود، هم‌اكنون اوپک حدود يک ميليون بشکه در روز بيش از سقف رسمي خود توليد مي‌کند.

در ماه‌هاي مي و ژوئن، عربستان سعودي موافقت کرد که توليد روزانه نفتش را پانصد هزار بشکه در روز افزايش دهد تا به آرام شدن بازارها کمک کند.
اوپک حدود 40 درصد نفت خام جهان را توليد مي‌کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟